Barkley landbouw

Ons eigen merk Barkley is sterk in landbouwbanden. U kunt hiermee altijd profiteren van scherpe prijzen, terwijl de kwaliteit in veel gevallen vergelijkbaar is met (of zelfs beter dan) die van andere merken. Daar hebben we al veel klanten blij mee gemaakt en we merken dan ook dat Barkley het heel goed doet in de markt. Onze landbouwexpert Enno Schottert vertelt u graag meer over dit mooie merk.
Barkley landbouw

Urenkostprijs berekenen als bewijs

De landbouwbanden van Barkley worden uitgebreid getest, vertelt Enno Schottert: “Op basis van de testresultaten kunnen we een urenkostprijs berekenen voor u. Daarbij vergelijken we de vorige band die u gebruikte met een Barkley landbouwband. U krijgt van ons dan ook een urengarantie, dus een minimaal aantal uren dat de Barkley band meegaat. Daar mag u ons aan houden. Zo garanderen we u een optimale prijs/kwaliteitverhouding.”

Innovaties en uitbreidingen

Barkley blijft continu bezig met innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Zo wil het merk zich blijvend bewijzen in de markt. In 2018 heeft Barkley de eerste drie flotationbanden gelanceerd van het type BLF01. Daarvan wordt de range de komende jaren behoorlijk uitgebreid met alle veelvoorkomende maten. Dankzij het steelbelted karkas hebben deze flotationbanden een hoger draagvermogen, meer stabiliteit en betere bescherming tegen beschadigingen dan een band met een nylon versterkt karkas.

 

Andere uitbreidingen van het assortiment zijn de 540/65R38 en de 600/65R34, die allebei in 2019 gelanceerd worden. Daarnaast komen er nog banden met groter volumematen voor de grotere tractoren (BLA03 of BLA07).

Over Heuver

Meer weten? Onze experts helpen u graag!

Bel +31 (0)523 850 850 voor een advies op maat over de beste Barkley landbouwbanden in uw situatie. Ook vindt u informatie op de landbouw kennispagina.

Neem contact met ons op