Over Heuver

Wij bieden u het full-service concept. Wat wij ‘full service’ noemen, omschrijven wij zelf als: méér betekenen voor onze klanten, méér service verlenen en méér voordelen. Zo zien wij onze rol als uw totaalleverancier. Of het nou gaat om truck, landbouw of grondverzet: u profiteert van optimaal contact, de beste kennis en producten en de scherpste prijzen. Zó doen wij zaken.

Heuver, uw totaalleverancier van banden en velgen

Naast een ongekend aanbod aan nieuwe banden, leveren we ook onderdelen, zoals ventielen en binnenbanden. Ook kunt u bij ons terecht voor gebruikte banden. We kopen karkassen en gebruikte banden in, vernieuwen ze en verkopen ze tegen een aantrekkelijke prijs. Dit gebeurt uiteraard onder het kritisch oog van onze specialisten. Want bij ons gaat alleen hoge kwaliteit de deur uit.

We regelen alles voor u, inclusief de velgen en montage op locatie. Omdat wij gebruikte banden innemen, is het voor ons ook mogelijk om een enkele band met een specifiek profiel en de juiste resterende profieldiepte te leveren.

Wij garanderen een snelle levering – in de Benelux en Duitsland binnen 1-2 werkdagen en daarbuiten binnen 2-3 werkdagen (buiten EU op aanvraag). Als het nodig is leveren we de banden rechtstreeks op de gebruikslocatie of montagelocatie.

Ons assortiment

Bij Heuver vindt u een groot aanbod aan truck-, landbouw-, en grondverzetbanden en -velgen. Zowel splinternieuw als gebruikt. Naast de meest bekende premiummerken hebben wij ook onze eigen huismerken. Bent u op zoek naar binnenbanden? Ook daarvoor kunt u op ons vertrouwen. Bij ons bent u zeker van voordelige prijzen én een grote voorraad.

Beste advies

Naast de beste prijs en de grootste voorraad hebben wij ook de hoogste kwaliteit en altijd een persoonlijke service. En, met onze kennis kunnen wij ook helpen met alle banden of velgen op maat. Wij gaan namelijk verder dan de standaardmaatvoering, -rubberdikte en -profiel.

Bij ons gaat het om nauwkeurig en gedetailleerd advies. Welk specifiek bandentype is het meest geschikt voor u of uw klant? Zijn er alternatieven? Zo ja, wat zijn dan de verschillen in prijs, kwaliteit, grip, brandstofverbruik en levensduur? Onze medewerkers hebben alle kennis over alle typen banden en helpen u graag met een deskundig advies. 

Montage op locatie

Als u geen mogelijkheid heeft om uw banden te monteren, kunnen wij dit dankzij onze eigen servicecenters en ons uitgebreide dealernetwerk voor u regelen. Bij u op locatie of ook direct bij uw klant op het terrein. Het monteren van de band op de velg kan zelfs bij ons in het magazijn plaatsvinden. Dát is de service die u mag verwachten. 

Duurzaamheid binnen Heuver

Wij vinden het ontzettend belangrijk om de ecologische footprint, die de productie van en de handel in banden met zich meebrengt, zoveel mogelijk te reduceren. Daarom garanderen wij dat onze processen van A tot Z zo duurzaam mogelijk verlopen. Wij voelen ons namelijk nauw verbonden met onze klant en onze medewerkers, maar ook met de generaties na ons. Ons doel is om verantwoord om te gaan met onze banden en het maximale eruit te halen. Daarnaast hebben wij op ons hoofdkantoor zo’n 3.100 zonnepanelen op het dak liggen, waarmee wij onze eigen efficiënte energie-opwekking verzorgen. 

Over Heuver

Online banden bestellen

In onze webshop staan alle banden die wij in het assortiment hebben. Het aanbod van deze bandenhandel is actueel en compleet. Onze webshop is 24/7 bereikbaar voor onze klanten.

Wilt u online bestellen? Registreer u nu of log direct in. Meer weten over wat Heuver als gespecialiseerde bandenhandel voor uw bedrijf of uw klanten kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

> Contact opnemen