Over Heuver

Heuver is een gerenommeerde bandengroothandel gevestigd in Hardenberg, Nederland en heeft daarnaast teams in de Benelux, Frankrijk, Roemenië, Engeland en Duitsland. We hebben meer dan 50 jaar ervaring. En met ons enorme aanbod van bijna alle A- en B-merken voor truck- en trailerbanden, grondverzet- en landbouwbanden, behoren we tot de top van Europa.

Naast een ongekend aanbod aan nieuwe banden, leveren we ook onderdelen, zoals ventielen en binnenbanden. Ook kunt u bij ons terecht voor gebruikte banden. We kopen karkassen en gebruikte banden in, vernieuwen ze en verkopen ze tegen een aantrekkelijke prijs. Dit gebeurt uiteraard onder het kritisch oog van onze specialisten. Want bij ons gaat alleen hoge kwaliteit de deur uit.

Het beste advies

Belangrijker nog dan aantallen is kwaliteit en persoonlijke service. Maatwerk dus. Dat klinkt simpel. Maar u weet net als wij dat daar heel wat bij komt kijken. Echt maatwerk gaat verder dan maatvoering, rubberdikte en profiel. Het gaat om nauwkeurig en gedetailleerd advies. Welk specifiek bandentype is het meest geschikt voor uw klant? Zijn er alternatieven? Zo ja, wat zijn dan de verschillen in prijs, kwaliteit, grip, brandstofverbruik en levensduur? Onze medewerkers hebben veel kennis over alle typen banden en helpen u graag met een deskundig advies. Daarnaast heeft onze bandenhandel door grootschalige inkoop veel banden op voorraad en kunnen wij uw bestelling snel leveren.

Snelle levertijd

Veel van uw klanten hebben snel nieuwe banden nodig. Daarom leveren we altijd snel – in de Benelux en Duitsland binnen 1-2 werkdagen en daarbuiten binnen 2-3 werkdagen (buiten EU op aanvraag). Als het nodig is leveren we de banden rechtstreeks af op de gebruiks- of montageplek.

Online bestellen

In onze webshop staan alle banden die wij in het assortiment hebben. Het aanbod van deze bandenhandel is actueel en compleet. Om online te kunnen bestellen is het noodzakelijk dat u zich eerst registreert. Wilt u meer weten wat Heuver als gespecialiseerde bandenhandel voor uw bedrijf of uw klanten kan betekenen? Neem dan contact met ons op.