Heuver Service Centre

Heuver Service Centre

Heuver: méér dan alleen banden

Dat we bij Heuver expert zijn in banden, dat wist u al. Maar wist u ook al dat we meer dan 500 wielen per week kunnen monteren in ons eigen Heuver Service Centre? Zo nemen we u veel werk uit handen!

 

Voor alle typen voertuigen

Of het nu gaat om truck-, landbouw- of grondverzetbanden, we monteren alles. Van 4 inch tot en met 54 inch. OEM of voor al gebruikte voertuigen. Onze experts zorgen voor vakkundige montage met hun specifieke kennis en de beste apparatuur.

Heeft u al een account?

Log in en vraag naar de mogelijkheden >

Onze montage-afdeling in het kort:

  • ​​​​Capaciteit van meer dan 500 wielen per week
  • Van 4 tot en met 54 inch velgen
  • Express levering binnen 3 dagen mogelijk
  • Vakkundige montage met de beste apparatuur

 

 

Montage van truckbanden: Heuver staat voor u klaar

Als échte expert op het gebied van truckbanden is voor even gemakkelijk dat wij, in  het verlengde daarvan, ook de montage ervan te verzorgen. Dat doen we in ons eigen Heuver Service Centre.

Montage van landbouwbanden op locatie: wij komen naar u toe!

Of het nu gaat om banden voor trekkers, banden voor kippers of banden voor landbouwmachines: wij hebben ze in alle soorten en maten voor u. Nieuwe, gebruikte en vernieuwde banden mét de service die u van ons gewend bent. Want wij begrijpen als geen ander dat u uw landbouwbanden snel nodig heeft. Daarom bieden we ook montage én uitlijnen op locatie. We komen graag naar u toe om u snel en flexibel van dienst te zijn.

Alle grondverzetbanden perfect gemonteerd

Als u geen mogelijkheid heeft om grondverzetbanden te monteren, kunnen wij dit in ons eigen Heuver Service Centre voor u regelen. Maar het kan ook bij u op locatie of ook direct bij uw klant op het terrein. In dat laatste geval kunnen wij, indien gewenst, de banden neutraal vanuit uw naam bij uw klant laten aanleveren. Dit zorgt ervoor dat u geen extra onnodige kosten hoeft te maken.

 

Wij helpen u graag verder

Onze medewerkers hebben specialistische kennis om elk truck, landbouw en grondverzet vraagstuk te kunnen beantwoorden. Uw vraag is onze uitdaging. Voor elke toepassing en machine bieden wij de geschikte banden.
 

> Neem contact op