Bonusshop under construction

Wij werken hard aan een nieuwe bonusshop. Daarom is onze bonusshop helaas tijdelijk niet beschikbaar. U ontvangt natuurlijk wel uw bonuspunten bij elke online bestelling! Zoals u van ons gewend bent, ziet u op de productpagina’s en in de winkelwagen hoeveel bonuspunten u bij uw bestelling ontvangt.

Wat u kunt verwachten van de nieuwe bonusshop? Ons cadeau-assortiment is straks uitbreid met meer dan 200 nieuwe producten! Zo kunt u straks sparen voor onder andere Bose en Dennon geluidsystemen, keukenapparatuur van SMEG, luxe mannen- en damesgeuren tot horloges in verschillende kleuren en maten en koffers van SUITSUIT in allerlei kleuren. Selecteer uw favoriet en spaar gericht voor uw droomcadeau. Wij zullen u periodiek op de hoogte houden, om ervoor te zorgen dat u uw droomcadeau zo snel mogelijk kunt bemachtigen. 
Zodra wij de deuren van onze nieuwe bonusshop openen, krijgt u bericht van ons, zodat u uw punten kunt verzilveren voor een cadeau naar keuze.

Over Heuver

Registreren en contact

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Contact