Welkom bij de Heuver bonusshop!

Ontdek hét spaarprogramma speciaal voor online klanten.

Wij zijn blij met u als klant, daarom verdient u wat extra’s. Bij elke bestelling op heuver.nl krijgt u van ons bonuspunten. U kunt uw bonuspunten verzilveren voor een cadeau naar keuze in onze bonusshop. Zo kunt u kiezen uit telefoons, televisies, gereedschap en nog veel meer. Er zit zeker iets voor u tussen! Wij sturen uw cadeau zo snel mogelijk gratis naar u toe.

Zo spaart u mee met de Heuver bonusshop
1. Voor iedere € 10,- (exclusief BTW) die u in onze webshop besteedt, ontvangt u één bonuspunt.
2. De bonuspunten worden automatisch bijgeschreven op uw account.
3. U kunt uw bonuspunten inwisselen voor een cadeau naar keuze in de bonusshop.

Rechtsboven kunt u op uw naam klikken. In het uitklapmenu verschijnt de bonusshop. Als u daarop klikt, wordt u automatisch doorgestuurd. 

Let op: bij de eerste keer vragen wij u om uw gegevens te controleren en om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Kloppen uw gegevens niet? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u meerdere klantnummers gekoppeld aan uw Heuver webshop login en wilt u na het inloggen bij de bonusshop wisselen van klantnummer? Hiervoor dient u eerst uit te loggen in de bonusshop. Daarna switcht u in de Heuver webshop van klantnummer, om vervolgens opnieuw op bonusshop te klikken. U wordt dan automatisch met dat klantnummer ingelogd in de bonusshop.
Excuses voor het ongemak. We proberen dit zo spoedig mogelijk te verhelpen!

U moet ingelogd zijn om naar de bonusshop te gaan.

Over Heuver

Registreren en contact

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op