Montage van truckbanden

Heuver staat voor u klaar. Als échte expert op het gebied van truckbanden is voor even gemakkelijk dat wij, in het verlengde daarvan, ook de montage ervan te verzorgen. Dat doen we in ons eigen Heuver Service Centre.
Montage van truckbanden

Specialist in OEM-montage

De montage van truckbanden doen we voornamelijk voor OEM-leveranciers. In het verleden hebben wij al veel band/wielcombinaties gemonteerd voor grote nationale- en internationale OEM-spelers in de markt. We hebben hier dan ook al ruime ervaring mee en kunnen er moeiteloos zo’n 120 per dag monteren. Heuver Service Centre staat echter naast OEM-montage klaar voor elke montage-aanvraag.

Stalen kwaliteitsvelgen voor vrachtwagens en trailers

Alle Athlete Wheels zijn TÜV-getest en zijn ISO9001-gecertificeerd. En ook de resultaten van een 720 uur lange zoutneveltest waren ronduit uitstekend te noemen. Dat bewijst dat u op deze producten kunt vertrouwen. Bovendien garandeert Heuver dat niemand anders u een betere prijs-kwaliteitverhouding levert.

Xlite: uw alternatief voor aluminium truckwielen!

Deze wielen van gesmeden aluminium, geproduceerd volgens de TÜV en ISO9001 normen, komen tegemoet aan de vereisten die u aan uw bedrijfswagens stelt. Het design is sterker en tegelijkertijd 40% lichter dan het standaard stalen equivalent. Xlite biedt daarmee echte kostenbesparingen en een verbeterde prestatie voor bedrijfswagens. De Xlite-wielen zijn direct bij Heuver beschikbaar in alle gewenste maten en uitvoeringen (17,5", 19,5" en 22,5"). Of u nu voor een geborstelde, gepolijste of Xbrite afwerking kiest, de wielen zijn niet alleen van een uitmuntende kwaliteit, maar ze zien er ook fantastisch uit.

Complete service

Wanneer u banden bestelt, biedt Heuver u ook de mogelijkheid om ze meteen op wielen te laten monteren en als complete combinatie te leveren. Of wilt u ze direct laten afleveren bij uw klant? Ook dat kunnen we voor u regelen. Wij bieden u als klant een compleet servicepakket aan.

 

Bespreek de mogelijkheden >

Benieuwd geworden naar ons truck assortiment?

                  

Bekijk onze truckbanden en velgen >

Bij Heuver krijgt u altijd:

  • Het beste advies
  • De juiste band voor elke toepassing
  • Keuze uit ons enorme assortiment in ons magazijn van 43.000 m2
  • Meer dan alleen banden; wij ontzorgen u volledig

Meer weten over Heuver Service Centre?

              

Ga naar de algemene HMC pagina >

Over Heuver

U mag ons alles vragen

Of u nu kiest voor een gerenommeerd A-merk of een uitstekend B-merk, bij Heuver vindt u altijd banden van een hoge kwaliteit. Daarnaast profiteert u bij Heuver van meer dan 50 jaar ervaring in truck-, landbouw- en grondverzetbanden! U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies voor de beste banden voor u!

Neem contact op >