Superking banden

Heuver Bandengroothandel is importeur voor Europa en voert landbouwbanden (tractor- en implementbanden) van het merk. Dankzij onze positie kunnen wij de Superking banden tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Kernwaarden van Superking – en daarmee basis voor het succes – zijn kwaliteitsgarantie en klanttevredenheid.

Over Superking

Superking Manufacturers (Tyre) Pvt. Ltd. is in 1982 gestart en richt zich vanaf dat moment vooral op de productie en distributie van landbouwbanden, waaronder tractor voor- en achterbanden. De Superking fabriek is gevestigd in India en is een erkend ‘STAR Export House’, een kwalificatie die in het thuisland erg belangrijk is. Superking exporteert haar banden naar meer dan 30 landen. Het is een fabriek met groeiambitie en groeipotentie, met honderden werknemers. Hun toewijding en kennis leidde er toe dat de fabriek het ISO 9001-2008 certificaat behaalde. De Superking banden hebben een lange levensduur, zijn goed bestand tegen beschadigingen en bieden veel tractie. 

Tractorbanden

Het leveringsprogramma van Superking omvat diagonale tractorvoorbanden (geschikt voor hoog vermogen en zware inzet), tractorbanden (geschikt voor zware tractoren) en implementbanden (goede grip, flexibel en een lange levensduur); alle banden worden in meerdere maten geleverd. Doordat wij exclusief distributeur zijn van het merk Superking, kunnen wij u de banden aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op