Heuver introduceert MRL op Europese markt

-PERSBERICHT- In het kielzog van de nieuwe bandencategorie, introduceert Heuver Bandengroothandel MRL als nieuw merk op de Europese markt. Het is geen toeval dat de banden die Heuver van dit Indiase merk gaat voeren, exact binnen de nieuwe categorie MPT-agro-industrie vallen. Zo maakt Heuver duidelijk dat het als totaalaanbieder geen vraag – en categorie – onbeantwoord laat. Met de banden van MRL, in diverse profielen en afmetingen, kunnen klanten uit een nog breder assortiment in de nieuwe categorie kiezen.
Heuver introduceert MRL op Europese markt

Altijd ‘best-buy’

“Eén van onze doelstellingen is om voor onze klanten altijd de ‘best-tyre and best-buy’ te vinden. Oók als we een nieuw merk willen toevoegen”, stelt Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Die uitdaging gaan wij telkens weer aan. Door onze toppositie als bandenspecialist en de vele klantcontacten kunnen we de markt goed inschatten. En toen we een nieuwe, vierde, categorie benoemden, was ons duidelijk dat we die nieuwe categorie wilden versterken met een kwalitatief nieuw merk. Dat is MRL geworden. Daar ging een uitgebreid proces aan vooraf, met diverse tests. We zagen al snel dat MRL met zijn 60-jarige historie geen groentje is en goede producten tegen een scherpe prijs levert. Waarmee het als alternatief perfect past bij de andere merken in onze nieuwe categorie.”

Totaalleverancier

Met MRL levert Heuver banden voor onder andere verreikers en wielladers. Banden die deels – voor de wielladers - als grondverzetbanden worden geleverd, maar vooral als banden in de nieuwe categorie MPT-agro-industrie. Bertus Heuver: “In Europa zijn we in grondverzetbanden al jaren topspeler. Met name in die nieuwe categorie willen wij als totaalleverancier nu het verschil maken. We beloven onze klanten altijd 5 garanties. Dat geldt onverminderd bij de nieuwe indeling. Zodat klanten altijd snel zaken kunnen doen en steeds de beste klantbeleving hebben. Wij verwachten door de nieuwe duidelijkheid meer klanten.”

De MRL-banden in de nieuwe categorie zijn er onder andere in de maten 10.5-18 MPT446, 12.5-18 MPT446, 12.5-20 MPT446 en 17.5L-24 MTU428.

Naar alle nieuwsberichten