MRL banden

Sinds een aantal jaren leveren wij een breed assortiment landbouw-, grondverzet- en MPT-banden van het Indiase merk MRL. MRL neemt nu een belangrijke spilpositie in en dit heeft veel positieve feedback van onze klanten opgeleverd. Ons assortiment is op het gebied van landbouw- en grondverzetbanden niet eerder zó compleet geweest en daar heeft u uiteindelijk alle voordeel van.

Assortiment

MRL biedt een breed gamma voor diverse soorten landbouw- en grondverzetmachines, waaronder tractoren, gronddumpers, landbouwwagens, mini-shovels, graaf-/laadcombinaties, backhoes, verreikers, skid-steer loaders en mobiele graafmachines.

Beste klantbeleving

MRL banden worden wereldwijd gewaardeerd om hun goede kwaliteit voor concurrerende prijzen, waardoor zij een populaire merkkeuze zijn in maar liefst 85 landen. U heeft daarbij de keuze uit een heel breed aanbod. Wilt u ook de voordelen van MRL ervaren? Onze adviseurs informeren u graag en bestellen doet u moeiteloos via heuver.nl.

> Bekijk alle MRL banden

Over Heuver

Ons mag u alles vragen

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Neem contact met ons op