Heuver, uw bandenspecialist

Vind alles over landbouw

Landbouwbanden van hoge kwaliteit

Geen band vereist zo’n specialistische kennis als een landbouwband. Dat weet u als geen ander. Wilt u bijvoorbeeld landbouwbanden die voor minimale insporing zorgen? Of wilt u met dubbellucht rijden? Misschien zijn banden met watervulling wel perfect voor uw inzet. Wat u ook zoekt, u bent bij ons aan het juiste adres! Profiteer van onze enorme kennis over landbouwbanden. Deze delen wij graag met u, zodat u úw klanten optimaal kunt helpen.

Ons mag u alles vragen over banden

Of u nu kiest voor een gerenommeerd A-merk of voor onze uitstekende huismerken, bij Heuver vindt u alleen landbouwbanden van een hoge kwaliteit. Daarnaast profiteert u bij Heuver van meer dan een halve eeuw ervaring in landbouwbanden! U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies: voor de beste landbouwbanden voor uw situatie!

  • Het agrarisch bedrijf vraagt om alleskunners

    In het moderne agrarisch bedrijf is tijd meer dan ooit een bepalende factor. Afstanden zijn vaak groot, vervoer vindt plaats over verharde en onverharde wegen en over de te bewerken landbouwgrond. Dan is het prettig om voor het materieel te beschikken over één type band, dat onder verschillende omstandigheden uitstekend blijft presteren.

  • IF-, VF- en CFO/CHO-banden voor lagere spanning

    Er zijn verschillende bandentypen verkrijgbaar die ervoor kunnen zorgen dat de bandenspanning lager kan zijn, terwijl u toch dezelfde belasting heeft. Wij zetten ze voor u op een rij en leggen de verschillen uit, zodat u de beste banden voor uw situatie kunt kiezen voor bijvoorbeeld het klaarmaken van het land of bemesting. IF- en VF-banden zijn sterk in opkomst en de gebruikers zweren bij de efficiency ervan. Uw klanten ook?

Over Heuver

Ons mag u alles vragen

Geen band vereist zo'n specialistische kennis als een landbouwband. Heuver Bandengroothandel beschikt daarom over een team van ervaren specialisten. Wij vinden voor iedere unieke situatie de allerbeste landbouwband. Bij het aanschaffen van nieuwe landbouwbanden dient er met veel dingen rekening gehouden te worden. 

Neem contact op