Barkley: eigen importmerk

Onze kracht is dat wij de beste eigen merken uitzoeken om u vergelijkbare topkwaliteit voor de scherpste prijzen te bieden. Daar kunt u dagelijks op vertrouwen. Wij geven die eigen merken een vaste plek in de markt en dragen bij aan de ontwikkeling van de juiste profielen. Barkley is daarvan één van de voorbeelden.
Barkley: eigen importmerk

Goede gebruiksresultaten

Met een breed aanbod tractorbanden biedt Barkley veel alternatieve keuze in banden voor de voor- en achteras. De banden zijn vanaf het begin van de eerste leveringen uitstekend ontvangen. In de loop van 2017 breidt het assortiment uit met banden voor het getrokken materieel. Daarmee is Barkley een merk dat dan volledig past binnen de Heuver-filosofie om totaalaanbieder te zijn.

Eigenschappen Barkley banden

Als merk levert Barkley banden voor alle sectoren, maar heeft onder andere jarenlange ervaring in de agrarische sector. De landbouwbanden van Barkley hebben enkele gemeenschappelijke positieve eigenschappen:

  • Robuuste, flexibele karkassen
  • Afgeronde schouders
  • Excellente tractie dankzij moderne profielen
  • Extra breed loopvlak met perfect nokkenprofiel
  • Uitstekend rijcomfort
  • Groot zelfreinigend vermogen
  • Lage kosten per draai-uur

Barkley: Feel the Difference!

Niet voor niets gebruiken wij voor Barkley de slogan ‘Feel the difference’. U merkt aan alles dat u een kwaliteitsproduct heeft, maar ervaart een heel ander prijsgevoel. De prijs-/kwaliteitverhouding van Barkley is uniek. Producten van onze eigen merken maken wel het verschil in prijs, maar nóóit in kwaliteit. Dat is onze belofte!

Wilt u meer weten over de Barkley banden die wij aanbieden, de gebruiksvoordelen en de beschikbare maten en profielen? Neem dan contact op met één van onze experts via +31 (0)523 850 850. Zij beantwoorden graag de vragen die u heeft! Ook vindt u alle beschikbare informatie op onze kennispagina.

> Lees meer over Barkley