Jantsa wielen

Jantsa is een wereldwijd topmerk uit Turkije met een zeer uitgebreid aanbod aan landbouwwielen. Wij zijn distributeur voor de uitgebreide wielenlijn van Jantsa. Voor iedere landbouwband kan Heuver voor een velg, die niet in het standaardprogramma zit, rechtstreeks bij de R&D-afdeling van Jantsa terecht. Wij bieden u, indien gewenst, als extra service de mogelijkheid om band en wiel vóór aflevering al te monteren.

Over Jantsa wielen

Jantsa, dé wielenproducent uit Turkije, produceert wielen in meer dan 200 verschillende maten en 3000 verschillende typen. Staat de maat die u zoekt er niet bij? Neemt u dan contact op met onze landbouwafdeling. U kunt ons bereiken via de contactpagina, u kunt bellen met een van onze experts via +31 (0)523 850 850 of een mail sturen naar info@heuver.nl.

Wij leveren standaard uit het uitgebreide programma van Jantsa doorlopend meer dan 60 typen stalen wielen voor vrachtwagens en landbouw- en grondverzetmachines; courante maten zijn op voorraad en alle afwijkende maten kunnen besteld worden.

Bekijk hier ons assortiment Jantsa wielen.

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op