Aeolus banden

Aeolus is in China al vele decennia marktleider in ‘eerste montage’ (OEM) van alle grote producenten. Bovendien heeft zij een toppositie in de omvangrijke vervangingsmarkt. Sinds 2004 importeert Heuver Bandengroothandel de Aeolus banden van Aeolus Tyres Ltd. Inmiddels zijn wij voor 8 landen in Europa exclusief importeur. Vanaf het begin zijn wij een krachtige partner, die als marktverkenner feedback geeft over de Europese markt. Jarenlange ervaring op de thuismarkt en de algemene brede expertise, vindt u terug in deze banden. Kwaliteit en een evenwichtig aanbod staan centraal. Een zeer uitgebreid assortiment banden waar de markt écht om vraagt, in de maten en profielen waar behoefte aan is. Maar die ook uit voorraad leverbaar zijn. Dát zijn de kernwaarden van Aeolus.
Aeolus banden

Over Aeolus

Aeolus Tyre Co., Ltd. is in 1965 opgericht (Jiaozuo, China) en exporteert in 1998 de eerste banden. De Aeolusfabriek is 1.300.000 m2 groot; men produceert ruim 6 miljoen truck-, trailer-, landbouw-, EM-, en personenwagenbanden. Er werken ca. 8.500 mensen en Aeolus exporteert naar meer dan 140 landen. Aeolus hoort bij de top 5 van bandenproducenten in China en staat wereldwijd in de top 20. Belangrijke kernpunten van Heuver en Aeolus in Europa zijn kwaliteit, innovatie, levensduur, kostprijs en scherpe marktprijs bij een zo breed mogelijk aanbod; in elke sector. 

Aeolus banden zijn hét alternatief naast, en in vele gevallen voor, de gerenommeerde merken. Want de kwaliteitsbanden van Aeolus zorgen voor een absolute winst bij optimalisering van het bedrijfsrendement; in alle gevallen. Heuver is exclusief importeur van de Aeolus truckbanden, Aeolus grondverzetbanden en van de Aeolus landbouwbanden. Bekijk hier ons assortiment.

Voor meer informatie over de maten en typen kijkt u op de speciale Aeolus website: www.aeolus-tyres.nl.

Aeolus truckbanden

Heuver levert van Aeolus een zeer breed assortiment Aeolus truckbanden. Zoals voor internationaal transport, regionaal vervoer, on/off -road en stadsvervoer. Aeolus banden voldoen altijd aan:

  • Hoogste kwaliteit & hoog kilometerrendement;
  • Lage rolweerstand & uitstekende tractie;
  • Uitstekende weerstand tegen beschadiging & veilig in het gebruik;
  • Geschikt voor herprofi leren & geschikt voor vernieuwing.

Voor meer informatie over de maten en typen van Aeolus truckbanden kijkt u op de speciale Aeolus website: www.aeolus-tyres.nl (selectie truck).

Aeolus grondverzetbanden

Heuver levert vanaf het begin Aeolus grondverzetbanden voor shovels, graders, scrapers, telescoop kranen, knik- of starre dumpers. Deze grondverzetbanden veroverden snel een plek in de markt door hun voortreffelijke prijs-/kwaliteitverhouding. Een Aeolus grondverzetband is altijd robuust, van topkwaliteit, met hoog rendement en slijtvast. 

Aeolus levert grondverzetbanden voor alle inzetten in alle gangbare maten. Mocht uw maat of type er niet bijstaan neemt u dan contact op met onze grondverzetafdeling. Voor meer informatie over de maten en typen kijkt u op de speciale Aeolus website: www.aeolus-tyres.eu (selectie grondverzet).

Aeolus landbouwbanden

Krachtpatsers voor het zware werk! Gebaseerd op jarenlange ervaring ontwikkelt en produceert Aeolus landbouwbanden volgens de hoogste kwaliteitsnormen en nauwkeurig vastgelegde waarden. Kwaliteit en een uitgebalanceerd aanbod staan centraal.

Heuver levert van het merk Aeolus verschillende typen landbouwbanden, waaronder flotation- en landbouwwagenbanden, evenals vele soorten shovelbanden en banden voor scrapers, graders, dumpers en mobiele kranen.

Meer informatie over de maten en typen landbouwbanden vindt u op de speciale Aeolus website: www.aeolus-tyres.nl (selectie landbouw).

Over Heuver

Ons mag u alles vragen

Heeft u vragen of wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Contact