Heuver, uw bandenspecialist

Vind alles over truck

  • Band lezen

    Veel gegevens zijn letterlijk van een band af te lezen. Denk hierbij aan het merk, de maat, maar ook specifiekere technische informatie zoals de Load/Speed-Index. Bij elk merk zullen de betreffende gegevens op een iets andere wijze weergegeven worden op de band. Maar dit zal bij elke band voor zichzelf spreken.

  • Wetgeving winterbanden en sneeuwkettingen Europa

    Het is voor u belangrijk om te weten wat de actuele wet- en regelgeving is op het gebied van winterbanden en sneeuwkettingen voor bedrijfsauto’s zwaarder dan 3500 kg. Dat begrijpen wij als geen ander! Daarom vertellen we u graag hoe het zit voor de belangrijkste transportbestemmingen binnen Europa. Hieronder vindt u een tabel met de voor u nuttige informatie.

Truckbanden van hoge kwaliteit

Het belangrijkste in de transportwereld is dat iedere truckband aan de hoogste eisen voldoet. Én dat u hem op de juiste manier gebruikt. Daarom vindt u in ons assortiment volop nieuwe truckbanden met een hoge kwaliteit en een concurrerend prijsniveau. Of u nu truckbanden nodig heeft voor lange afstanden of juist voor veel stops in korte tijd. In ons complete aanbod banden, wielen en onderdelen voor trucks en trailers vindt u altijd wat u zoekt.

Ons mag u alles vragen over banden

Bij ons kunt u altijd rekenen op de kennis en 55 jaar ervaring van ons team. Onze kennis is dan ook altijd beschikbaar voor u. Bekijk onze uitgebreide kennisbank of neem contact op met onze experts voor een advies op maat. Zij staan voor u klaar met een deskundig en gedetailleerd advies: voor de beste truckbanden voor uw situatie!

Onze cijfers

<strong>4</strong> magazijnen in Europa 4 magazijnen in Europa
<strong>Wereldwijde</strong> levering Wereldwijde levering
Wij spreken <strong>12</strong> talen Wij spreken 12 talen

Over Heuver

Ons mag u alles vragen

Of u nu kiest voor een gerenommeerd A-merk of een uitstekend B-merk, bij Heuver vindt u altijd truckbanden van een hoge kwaliteit. Daarnaast profiteert u bij Heuver van meer dan 50 jaar ervaring in truckbanden! U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies voor de beste truckbanden voor u!

Neem contact op