Trelleborg banden

Trelleborg heeft een uitgebreid aanbod aan landbouwbanden en tractorbanden. Dit merk staat bekend om een hoge slijtvastheid en goede tractie. Bij Heuver bandengroothandel vindt u banden voor zeer diverse toepassingen in de landbouw- en grondverzetsector van het topmerk Trelleborg en andere merken van uitstekende kwaliteit.

Trelleborg landbouwbanden

Het uitgebreide gamma van Trelleborg biedt voor elke vraag een oplossing. De slijtvastheid en hoge tractie van deze landbouwbanden maakt Trelleborg tot een uitstekende keus. Trelleborg heeft een breed aanbod aan tractorbanden en landbouwbanden.

Heuver bandengroothandel

Als u Trelleborg banden voor uw klant bestelt via Heuver, dan bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Een scherpe prijs door grootschalige inkoop
  • Een ruime keuze uit gerenommeerde A-merken en goede B-merken
  • Een deskundige service door onze vakmensen met veel kennis over de producten
  • Een snelle levering binnen 24 uur in de Benelux

Heeft u vragen over ons assortiment Trelleborg banden of andere merken? Stel uw vraag dan via het contactformulier. Bestellen kunt u telefonisch doen, maar ook 24/7 via onze webshop. Hiervoor is eerst registratie nodig. Heuver bandengroothandel is uw partner in business.

Over Heuver

Meer informatie

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op