Veendam

Heuver biedt een complete autoservice voor de particuliere en zakelijke automobilist. Ook zijn wij specialist in banden voor auto’s, landbouw, transport en industrie. Met veel kennis over alle soorten banden en passie voor het vak is Profile Heuver de juiste plek voor alles wat met auto’s of banden te maken heeft.
Veendam

Neem contact op met Profile Heuver Veendam

Adres Drieborghweg 1
Postcode 9641 KM Veendam
E-mailadres veendam@profile-heuver.nl
Telefoonnummer +31 (0)598613500
 

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08.00 - 17.30
Dinsdag 08.00 - 17.30
Woensdag 08.00 - 17.30
Donderdag 08.00 - 17.30
Vrijdag 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.00 - 12.00
Zondag Gesloten

 

📞 Bel Profile Heuver Veendam 
📆 Plan een afspraak

De beste service ontvangt u van Heuver

De Heuver groep bestaat uit 12 Profile vestigingen verspreid over Noordoost-Nederland, Limburg en een bandengroothandel in Hardenberg. Bij Heuver staat onze Twentse nuchterheid, klantvriendelijkheid en deskundigheid altijd centraal. Onze medewerkers helpen u graag met een advies over het onderhoud van uw auto of over de meest geschikte banden. Bij Profile Heuver bent u verzekerd van een complete service.

Uw partner in truck-, landbouw- en grondverzetbanden

We hebben als doel om u altijd verder op weg te helpen. Met het beste advies, de beste banden, maar ook het verlagen van uw kosten. Naast autobanden is Profile Heuver ook gespecialiseerd in truckbanden, landbouwbanden en grondverzetbanden.

100% uptime met de Profile Uptime Service®

Heuver biedt 100 procent uptime in de trucksector. Ieder transportbedrijf streeft natuurlijk naar 100 procent uptime. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom biedt Profile Heuver de Profile Uptime Service®, zodat we uw uptime van 100 procent kunnen garanderen. Betrokken ondernemers in het hele land zetten zich in om dat waar te maken. Op deze manier kan de downtime tot een minimum worden gereduceerd.

De Profile Uptime Service® is een continu proces. Dat begint bij goed bandenmanagement. We geven advies over de best presterende banden voor jouw type transport, waarbij we beloven dat we bijvoorbeeld door het uitlijnen en balanceren nóg meer op brandstof en onderdelen kunnen besparen. Met onze mobiele service units controleren we meerdere keren per jaar uw wagenpark.  Verder zorgen we met de Profile Euroservice 24/7 en de bijna 8.000 servicelocaties dat u bij pech altijd snel de weg weer op kunt. Zo draagt Profile bij aan uw optimale kilometer-rendement.