Profile Heuver Twente

In september 2022 heeft Profile Heuver de deuren geopend van haar nieuwe vestiging in Borne; Profile Heuver Twente. Op deze locatie biedt Heuver een complete bandenservice op het gebied van truck, landbouw en grondverzet. Met veel kennis over alle soorten banden en passie voor het vak, is iedere klant binnen de transport- en industriële sector hier voortaan aan het juiste adres!
Profile Heuver Twente

Retail-activiteiten Profile Heuver Enschede

Inmiddels hebben wij voor onze retail-activiteiten (particuliere klanten en leaserijders) een betrouwbare overnamekandidaat gevonden in de vorm van Peterman Autogroep. Profile Heuver Enschede sluit op 24 september 2022 haar deuren. Als regionale marktleider voor de zakelijke markt (truck, landbouw en grondverzet) willen we blijven investeren om onze service nog verder te verbeteren. Vandaar onze keuze om op 26 september 2022 een compleet nieuwe vestiging te hebben geopend; Profile Heuver Twente.
 

Perfecte bereikbaarheid

Door haar centrale ligging tussen Borne en Hengelo en direct gelegen naast de snelwegen A1 en A35, is Profile Heuver Twente perfect bereikbaar. Als klant hoeft u daarmee nauwelijks moeite te doen om uw zakelijke voertuig van nieuwe banden te laten voorzien. Andersom kunnen wij ook snel bij u op locatie zijn, bijvoorbeeld tijdens een pechgeval.    

Routebeschrijving

Kortere wachttijden

Onze nieuwe vestiging beschikt over de meest recente innovaties op het gebied van bandenmanagement. Tegelijkertijd hebben wij onze capaciteit vergroot in de vorm van twee doorrijstraten, één smeerput en één uitlijnbrug. Hiermee garanderen wij kortere wachttijden en bent u nog sneller geholpen.


Optimale service voor 100% uptime

Ieder transportbedrijf streeft natuurlijk naar 100% uptime. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom biedt Profile Heuver de Profile Uptime Service®. Nieuwsgierig? Lees hieronder wat deze Uptime Service precies inhoudt.

Stilstand minimaliseren

De Profile Uptime Service® is een continu proces. Dat begint bij goed bandenmanagement. Met onze mobiele service units controleren we meerdere keren per jaar uw wagenpark. Tijdens deze fleetcheck kijken we naar de algehele staat van de banden onder uw voertuigen (o.a. profieldiepte en bandenspanning). Hiermee signaleren we vroegtijdig of u nieuwe banden nodig heeft, zodat stilstand voorkomen kan worden.  


 

Banden montage op locatie

Naast het feit dat u bij ons in Borne altijd welkom bent voor bandenservice aan uw voertuig, kunnen wij ook bij u op locatie monteren met behulp van onze mobiele service trucks. Deze zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, waarmee het monteren van truck-, landbouw- en grondverzetbanden ‘een fluitje van een cent’ is.

Pechgeval? Binnen twee uur weer onderweg

Met onze 24/7 pechservice bent u er zeker van, dat u bij een pechgeval altijd snel weer de weg op kunt. Mede dankzij onze centrale ligging naast de snelwegen A1 en A35 bent u binnen twee uur geholpen; ook in de avonden en de weekenden.

Kostenbesparing dankzij ons advies

Wij geven graag advies over de best presterende banden voor uw type transport, waarbij we beloven dat u - bijvoorbeeld door het uitlijnen van uw voertuig en het balanceren van de banden - nóg meer op brandstof en onderdelen kunt besparen. Tevens beschikken wij over specialistische kennis van ieder type landbouw- en grondverzetvoertuig. In combinatie met ons complete aanbod kunnen wij u altijd voorzien van de juiste banden en velgen voor uw specifieke toepassing. En zelfs geheel op maat gemaakt.
 

Neem contact op

Adres Vormerij 5-7
Postcode 7621 HL  Borne
E-mailadres twente@heuver.com
Telefoonnummer +31 (0)53 484 4408
 

Routebeschrijving


📞 Bel Profile Heuver Twente

Openingstijden

Maandag 08.00 - 17.30
Dinsdag 08.00 - 17.30
Woensdag 08.00 - 17.30
Donderdag 08.00 - 17.30
Vrijdag 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.00 - 12.00
Zondag Gesloten

Download zakelijke brochure