Missie & visie

Verregaande service is al sinds de oprichting een belangrijk uitgangspunt voor Heuver Bandengroothandel. We streven naar een plezierige en persoonlijke relatie met een volkomen tevreden klant. Dat is iets waar wij onszelf iedere dag aan willen herinneren. Daarom hebben we het volgende mission statement geformuleerd.

De meest klantgerichte bandengroothandel die er is

Wat dat concreet betekent? Onze belangrijkste richtlijnen:

  • Wij helpen onze klanten op weg – Wij willen een partner zijn voor onze klant en investeren in een persoonlijke relatie. Klanten kunnen altijd bij ons terecht met vragen. Voor iedere productcategorie is er een gespecialiseerd team. Een onuitputtelijke bron van jarenlange kennis. We zijn dan ook in de eerste plaats een dienstverlenende organisatie.
  • Ons inkoopvoordeel is het inkoopvoordeel van de klant – Wij streven naar een gunstige prijs, zodat onze klanten een goede concurrentiepositie kunnen verwerven. Ons inkoopvoordeel is dan ook altijd in het voordeel van de klant, uiteraard met de service die u van ons gewend bent. Dankzij onze vele contacten in het buitenland kunnen we dit telkens weer waarmaken.
  • Het draait allemaal om kennis – Brede productkennis vinden we erg belangrijk. Onze medewerkers leren voortdurend bij. Met die houding zijn we onze klanten vaak een stap voor. Nog voor zij een vraag gesteld hebben, weten wij het antwoord.
  • Snelle levertijden zijn vanzelfsprekend – Stilstand kost geld. Daarom streven we naar razendsnelle levering (Benelux en Duitsland binnen 1-2 werkdagen, rest van Europa binnen 2-3 werkdagen, buiten EU op aanvraag). Wij hebben onze logistiek en voorraad goed op orde en beschikken over een dekkend distributienetwerk in Europa. Via de overzichtelijke webshop bestelt de klant snel en veilig.
  • Wij verkopen geen nee – Onze klanten vinden een ruime keus belangrijk. Daarom zorgen wij voor een breed aanbod. Wij streven ernaar om alles te leveren op het gebied van grondverzet-, landbouw- en truckbanden. Een professioneel randassortiment maakt het aanbod compleet.