SMK Logistics kiest voor Aeolus

SMK Logistics is een professionele transporteur die pakketten en ladingen snel van A naar B brengt. Of het nu gaat om nationaal- en internationaal transport, spoedzendingen, koeriersdiensten of logistiek en planning. Het bedrijf onderscheidt zich door hun befaamde werkmentaliteit. Elke opdracht wordt met alle zorg behandeld en uitgestippeld. En met de beste zorg geleverd, rijdend op Aeolus NEO Allroads. De beste keuze voor elke transporteur!

Stilstand voorkomen met de Aeolus NEO Allroads

Uniek aan het bedrijf is dat SMK Logistics letterlijk de klant kan vertegenwoordigen naar afnemers. De uitstraling van het materiaal kan worden aangepast aan de gewenste huisstijl, zodat afnemers niet eens merken dat er een auto van SMK Logistics bij hen voor de deur staat. Daar kunnen de klanten van SMK Logistics op vertrouwen, net zoals het transportbedrijf kan vertrouwen op de garantie van de Aelous NEO Allroads!

Bekijk het aanbod Aeolus banden

De resultaten

Mazlum Cangiz van SMK Logistics: “Omdat wij op elk onderdeel kwaliteit en partnerschap willen bieden, zijn wij onlangs overgestapt naar Aeolus NEO Allroads voor ons wagenpark. De goede total cost of ownership in combinatie met 2 jaar garantie bieden ons een betere deal dan het premium merk dat we hiervoor hadden. We zijn zeer tevreden over Aeolus. Wat ons betreft rijden we er nog jaren op.”

Type Aeolus NEO Allroads
Inzet Trailer en truck (regionaal vervoer)
Stuuras Aeolus NEO Allroads S+ - 175.000 km
Trekas Aeolus NEO Allroads D+ - 220.000 km
Trailer Aeolus NEO Allroads T2 – 150.000 km

 

2 jaar lang 100% garantie

Met de Aeolus NEO serie heeft u topkwaliteit voor een prima total cost of ownership. Geproduceerd onder Europese technologieën, dus bewezen vakmanschap.

De kwaliteit van de Aeolus NEO serie is zó goed dat we dit nu durven te benadrukken met 2 jaar lang 100% garantie. Dus waarom niet overstappen?

Meer informatie