Sanders|Fritom kiest voor Aeolus

Sanders|Fritom is een innovatief familiebedrijf. Zij lopen voorop met innovatie in de logistieke sector. Zo was Sanders Fritom een van de eerste logistieke bedrijven in Nederland met geïntegreerde boordcomputers. Ook is het materiaal het nieuwste van het nieuwste. Dit zorgt ervoor dat Sanders Fritom een betrouwbare partij is die vooroploopt in zijn sector.
Sanders|Fritom kiest voor Aeolus

Stilstand voorkomen met de Aeolus NEO Allroads

In 2008 is Sanders Logistics overgenomen door een toonaangevende logistieke speler op de Nederlandse markt: de Fritom Group. Vanaf dat moment is het Sanders|Fritom. Vandaag de dag is Fritom een groep van zeven logistieke bedrijven met tien vestigingen: Elk met hun eigen identiteit en specialisme. Door de samenwerking tussen de zelfstandige bedrijven kan voor elke logistieke uitdaging de beste oplossing geboden worden.

Bekijk het aanbod Aeolus banden

De resultaten

Maurice Brisko van Sanders|Fritom: De goede prijs in combinatie met 2 jaar garantie heeft ervoor gezorgd dat we Aeolus banden op onze trailers hebben gemonteerd. We zagen dat de kwaliteit van Aeolus evengoed is als het premium merk wat we hiervoor hadden. Dit heeft ervoor gezorgd dat we sinds vorig jaar grotendeels zijn overgestapt naar Aeolus.

Type Aeolus NEO Allroads
Inzet Trailer en Truck
Kilometrage truck 250.000
Kilometrage trailer 300.000

 

Check referentieflyer (PDF, 9 MB)

2 jaar lang 100% garantie

Met de Aeolus NEO serie heeft u topkwaliteit voor een concurrerende prijs. Een gegeven waar niet alleen u uw voordeel mee kunt doen, maar ook uw klanten. 

De kwaliteit van de Aeolus NEO serie is zó goed dat we dit nu durven te benadrukken met 2 jaar lang 100% garantie. 

Meer informatie