Heuver is dé fullservice EM-specialist

- PERSBERICHT - Met nieuwe én meer dan 1.000 gebruikte grondverzetbanden is Heuver dé fullservice EM-specialist
Heuver is dé fullservice EM-specialist

Heuver biedt het meest uitgebreide aanbod grondverzetbanden van Europa. In elke maat en elk type, zowel nieuw als gebruikt. Dat laatste is bijzonder te noemen, want er zijn niet veel leveranciers die gebruikte banden en velgen innemen, beoordelen en weer verkopen. Vakkundige EM-specialisten helpen de klant bij elke vraag over nieuwe en gebruikte banden, over inruil van karkassen en over vernieuwde banden. Heuver blijft investeren in haar aanbod en service, waarbij de recente aankoop van een eigen volrubber bandenpers een mooi voorbeeld is. 

Complete service zonder beperkingen

Product Manager Bert van ‘t Holt: “Als er één ding duidelijk is, dan is het dat klanten bij ons centraal staan. Dat maken we waar met een dreamteam van vakmensen én met een evenwichtig productaanbod, een ijzersterke voorraadpositie en gunstige leveringsvoorwaarden. De EM-markt is één van onze sterke pijlers. Dat realiseren we door de meest complete service te bieden, zonder beperkingen. Het maakt niet uit of het gaat over nieuwe banden, vernieuwde banden, gebruikte banden of karkassen: wij helpen de klant bij elke vraag. Kortom, wij hebben of wij vínden de banden waar klanten om vragen. Dat is wat telt in de Europese en wereldwijde EM-markt. Die naam willen we hoog houden en daar werken we iedere dag weer keihard aan.”

Bekijk onze services >

Veelzijdig aanbod voor elk budget

Heuver is al jaren specialist in alle soorten EM-banden. Het bedrijf levert alle merken en maten voor alle toepassingen en koopt met succes banden over de hele wereld in. Klanten krijgen geen ‘nee’ te horen, dat past niet in de Heuver-filosofie. Zij kunnen terecht voor alle merken en soorten nieuwe banden, maar ook voor vernieuwde banden en inruil. In ‘gebruikt’ is er een groot assortiment, terwijl karkassen kunnen worden ingeruild, waarbij de besten worden geselecteerd voor hergebruik. Heuver heeft één van de grootste voorraadposities in EM-banden, van premium merken (zoals Bridgestone, Goodyear of Michelin) tot hoogwaardige eigen importmerk Aeolus of Triangle. Heuver beschikt over een eigen EM-team, met specialisten die graag advies geven, én daarnaast kunnen klanten 24/7 hun bestelling plaatsen op de website.

Bekijk ons aanbod >

Meer dan 1.000 gebruikte EM-banden op voorraad

Soms kan het kiezen voor gebruikte banden een nog voordeligere optie zijn, bijvoorbeeld bij oudere machines die niet meer zolang in gebruik zullen zijn. In dat geval kan een gebruikte band nog voldoende prestaties bieden, totdat de machine volledig wordt afgeschreven. Bert van ‘t Holt: “Wij hebben meer dan 1.000 gebruikte banden uit voorraad leverbaar. Een totaaloverzicht van deze voorraad is op onze website terug te vinden.

Bekijk onze gebruikte banden >