Winnaar F1 cheque

Om de lancering van de vernieuwde webshop te vieren, organiseerde Heuver een verloting. De bandengroothandel uit Hardenberg biedt de gelukkige winnaar een weekend aan, dat volledig gewijd is aan de Formule 1-races in Spa, België. De gelukkige winnaar van deze actie is een lid van het CHAUMONT POIDS LOURDS team (Frankrijk), dat aldus door Heuver is beloond met de instemming van het management van de FINATA - CHAUMONT PL groep. Hij kan zich verheugen op een weekend vol actie, vermaak en plezier.
Winnaar F1 cheque

Elke klant maakte automatisch kans om te winnen

"We zijn erg blij dat we deze mooie actie hebben kunnen uitvoeren. Het was echt een feest dat weer eens laat zien hoe trots we zijn op onze vernieuwde online shop", zegt directeur Bertus Heuver. "Elke klant die in februari of maart via onze webshop banden, velgen of andere artikelen bestelde, maakte automatisch kans op de prijs. Uiteindelijk is Chaumont Poids Lourds de winnaar. Namens Heuver wensen wij hem een heerlijk weekend toe".

De gelukkige winnaar, de heer Hervé Flagez (filiaalleider), is erg ongeduldig: "Voor een motorsportliefhebber als ik is dit weekend een prachtige gelegenheid. Ik kan niet wachten om aanwezig te zijn bij deze race aan de rand van dit prestigieuze circuit. Nogmaals bedankt.”

 

Naar alle nieuwsberichten