NIEUW: Albourgh professionele truckbanden die verwachtingen overtreffen

Heuver kondigt met trots aan exclusieve distributeur te zijn van het nieuwe truckbandenmerk Albourgh. Albourgh is een professioneel bandenmerk dat innovatieve, high tech en kosteneffectieve banden ontwerpt en produceert en daarbij altijd een stap extra zet. Albourgh heeft een eindeloze drive om verder te gaan. Met een ultramoderne productiefaciliteit en volledig geautomatiseerd productieproces is Albourgh is een bandenmerk dat in staat om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te garanderen. In deze blog gaan we dieper in op de kenmerken van de nieuwe Albourgh vrachtwagenbanden en de duurzaamheidsaspecten die het merk heeft geïntegreerd.
NIEUW: Albourgh professionele truckbanden die verwachtingen overtreffen

Altijd die extra stap

Zowel wij van Heuver en Albourgh zetten graag die extra stap. Die extra stap voor onze klanten, voor de eindgebruiker en voor de maatschappij. Zo willen we jullie niet alleen helpen op de weg, maar willen we jullie vooral helpen om verder te gaan en daarmee uiteindelijk verder te komen. Surpassing expecations! 

Wat kenmerkt de banden van Albourgh?

De nieuwe Albourgh vrachtwagenbanden worden geproduceerd in een ultramoderne productiefaciliteit met hightech Europese machines. Alle stadia van de bandenproductie zijn volledig geautomatiseerd, wat zorgt voor een volledig geoptimaliseerde en soepele productie met behoud van veiligheid. De focus van het bandenmerk Albourgh ligt op het produceren van kwalitatief hoogwaardige banden die duurzaam en kosteneffectief zijn. De belangrijkste kenmerken van de nieuwe banden zijn: 

  • Modern Europees profielontwerp met 3PMSF-certificering op alle profielen 
  • Verhoogd draagvermogen (HL - High Load) op alle vooras- en trailerbanden 
  • 100% kwaliteitscontrole met zeer strikte limieten om consistente prestaties te garanderen 
  • Controle op onbalans, hoogteslag en uniformiteit na de productie 
  • Röntgeninspectie voor de eindcontrole

Deze kenmerken zorgen ervoor dat de banden van Albourgh voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.  

Duurzaamheid van Albourgh truckbanden

Naast het produceren van kwalitatief hoogwaardige banden, heeft Albourgh ook duurzaamheid geïntegreerd in zijn productieproces. Het hele bandenassortiment is geschikt voor herprofilering en loopvlakvernieuwing, waardoor de karkassen van Albourgh weer een tweede leven kunnen worden gegeven. Bovendien worden duurzame oplossingen voor de bandenproductie toegepast op alle aspecten van het productieproces. Zo houdt Albourgh rekening met de volledige levenscyclus en bijbehorende kosten. Als je daarom als transportbedrijf  op zoek bent naar hoogwaardige vrachtwagenbanden die je prestaties verbeteren en tegelijkertijd kosten besparen, dan zijn de banden van Albourgh de perfecte keuze voor jou.

Ontdek het volledige Albourgh assortiment

De eerste serie banden van het bandenmerk Albourgh, Across, is voor je vrachtwagen beschikbaar in vooras-, trekas- en trailerbanden. Benieuwd naar meer over de banden van Albourgh? Neem dan een kijkje op de website van Albourgh.

Albourgh.nl