Meer dan 1.000 gebruikte grondverzet- en landbouwbanden nu ook eenvoudig online te bestellen

Meer dan 1.000 gebruikte grondverzet- en landbouwbanden nu ook eenvoudig online te bestellen

Heuver wil de best mogelijke service bieden aan haar klanten en streeft ernaar om op het gebied van grondverzet en landbouw een full-service-leverancier te zijn. Full-service waarbij de klanten volledig worden ontzorgd. Kennis en het juiste advies geven (band – toepassing) zijn van groot belang. Daarnaast staan gemak en service centraal. In tijden van corona heeft ook Heuver gemerkt dat juist het online zichtbaar zijn van grote waarde is. En daar horen uiteraard ook gebruikte banden bij. Vanaf nu vinden klanten daarom ook alle gebruikte grondverzet- en landbouwbanden in de webshop. Het aanbod is overzichtelijk weergegeven… en op dezelfde manier te zoeken en bestellen als de nieuwe banden. Bezoekers van de Heuver webshop kunnen binnen 3 kliks een bestelling plaatsen uit meer dan 1.000 gebruikte grondverzetbanden/velgen en ruim 300 gebruikte landbouwbanden/velgen.

Alle informatie op één plek

Dat de gebruikte grondverzetbanden en landbouwbanden nu in de webshop staan tussen de nieuwe banden, is een logische zet, aldus directeur Bertus Heuver: “Het is altijd al onze insteek geweest om onze klanten zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daar is dit weer een volgende stap in. Naast voorraad en prijs vinden onze klanten alle relevante informatie over gebruikte banden op de productdetailpagina in onze webshop. Denk daarbij bijvoorbeeld aan (resterende) profieldiepte en het aantal en soort reparaties. Ook staat er een foto bij, zodat de klant ook een beeld heeft bij de band. We hebben het dus zo compleet mogelijk gemaakt voor onze klanten.”

Gebruikte banden zijn populair

De sectoren landbouw en grondverzet zijn traditioneel gezien altijd al fan geweest van gebruikte banden, vertelt Bertus Heuver: “Gebruikte banden op landbouwvoertuigen kunnen een ideale oplossing zijn voor bijvoorbeeld materieel dat veel over grasland moet rijden. Teveel profiel kan dan de ondergrond beschadigen. Maar gebruikte banden kunnen ook handig zijn als tussenoplossing, als een klant eerst nog even wil nadenken over de investering in nieuwe banden. Prijstechnisch is een gebruikte band sowieso aantrekkelijk, zeker wanneer er een band lek of kapot is gereden.”