Heuver neemt BEVRI uit Zeewolde over

- PERSBERICHT - Hardenbergs familiebedrijf breidt haar assortiment verder uit.
Heuver neemt BEVRI uit Zeewolde over

Heuver Banden uit Hardenberg breidt haar bedrijf uit door de BEVRI Groep, bestaande uit BEVRI Wheels en BEVRI Banden, uit Zeewolde over te nemen. BEVRI blijft daarbij een zelfstandige onderneming binnen de Heuver-groep, waarbij de naam tevens onveranderd blijft. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen, kan het Hardenbergse bedrijf voortaan een nóg completer assortiment in banden én wielen aanbieden.

BEVRI en Heuver; een perfecte combinatie

“Wij zijn er trots op dat we onze organisatie op deze manier hebben kunnen uitbreiden”, zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Banden. “BEVRI is een gerenommeerd banden- en wielenbedrijf, gespecialiseerd op het gebied van landbouw, met een rijke historie, net als ons bedrijf. Met de overname van BEVRI beschikken wij vanaf nu over een eigen wielenproductie. Voor Heuver is dit iets compleet nieuws en een perfecte aanvulling, want hiermee kunnen wij ieder gewenst landbouw- en/of grondverzetwiel zeer snel leveren. Met onze kernwaarden Kennis, Gemak en Snelheid willen wij daarbij het verschil maken.”

Altijd de beste service

“Met de toetreding van BEVRI tot de Heuver-groep verhogen wij onze servicegraad en ons kennisniveau nog verder. Naast het op maat produceren van velgen (met een tolerantie van slechts 1mm), kunnen wij ook bestaande velgen aanpassen en versterken, beschadigde velgen repareren en velgen stralen en in een gewenste kleur poedercoaten.”, vertelt Bertus Heuver. “We hebben altijd ruim 100.000 banden van zowel premiummerken en diverse kwaliteitshuismerken op voorraad. Onze top teams van specialisten kunnen klanten nu van A-tot-Z ontzorgen als het om banden of wielen gaat.”

 

> Naar alle nieuwsberichten