Heuver haalt € 4.500 op voor het goede doel

- PERSBERICHT - Aangepaste auto voor Karin van der Haar weer een stapje dichterbij
Heuver haalt € 4.500 op voor het goede doel

De collega’s van het familiebedrijf uit Hardenberg kwamen massaal in actie voor de vrouw van hun collega Alex van der Haar.

​​​​​​​Haar vrijheid terug

Karin is op haar 42e getroffen door een hersenbloeding daardoor is haar rechterarm nu verlamd. Doordat zij door een ongeval op 16-jarige leeftijd haar linkerarm is verloren, is een aangepaste auto haar enige mogelijkheid om haar vrijheid terug te krijg. Voor zo’n aangepaste auto is heel veel geld nodig, namelijk € 60.000,-. Via een crowdfunding is daarvoor al € 10.000 opgehaald, maar er zijn nog meer acties opgestart voor Karin, waaronder die van Heuver.

Verdubbeld door de Jan! Foundation

De collega’s van Heuver gingen met de actie ‘Samen zullen wij dat varkentje wel even wassen!’ op pad. Buren, familie, vrienden en bekenden krasten een varkentje op het blad open en sponsorden het bedrag dat eronder zichtbaar werd. De opbrengst werd verdubbeld door de Jan! Foundation van voormalig directeur Jan Heuver, waardoor er uiteindelijk € 4.500 is opgehaald voor het goede doel. De collega’s van Heuver zien dit als een mooie eerste stap en zijn al weer plannen aan het smeden om nog meer acties op touw te zetten om uiteindelijk die aangepaste auto te kunnen realiseren.

Naar alle nieuwsberichten >