Heuver haalt € 43.500,- op tijdens #SamenvoorKarin

Op 19 juni vond het sportieve evenement #SamenvoorKarin plaats op het terrein van Heuver. De collega’s van het familiebedrijf uit Hardenberg kwamen tijdens dit sponsorevenement massaal in actie voor de vrouw van hun collega Alex van der Haar. Het doel was om meer dan 1.000 km af te leggen samen en dit is met 1.655 kilometer ruimschoots gehaald.
Heuver haalt € 43.500,- op tijdens #SamenvoorKarin

Topsporter wil haar vrijheid terug

Karin van der Haar is oud-Paralympiër die weet wat vechten is. Zij werd op haar 42e getroffen door een hersenbloeding en daardoor is haar rechterarm nu verlamd. Doordat zij door een ongeval op 16-jarige leeftijd haar linkerarm is verloren, is een aangepaste auto haar enige mogelijkheid om haar vrijheid terug te krijg. Voor zo’n aangepaste auto is heel veel geld nodig, namelijk € 60.000,-. Via een crowdfunding is daarvoor al € 12.000 opgehaald, maar er zijn nog meer acties opgestart voor Karin, waaronder die van Heuver. De collega’s – in nauwe samenwerking met de Jan! Foundation -  haalden met een eerdere actie ook al € 4.500,- op.

Collega’s op de bres voor een échte doorzetter

Jan Heuver, van de Jan! Foundation: "Als ik persoonlijk haar zou moeten typeren, zou het zijn dat ze echt een doorzetter is, een vechter, een inspirator is, die graag deel uit wil blijven maken van de maatschappij. Ze wil hierbij, met haar aangepaste auto, bedrijven inspireren en ze laten zien dat ze niet bij de pakken neer moeten gaan zitten, om te leren gaan met tegenslagen. Kortom, een inspirator pur sang. Haar topsportmentaliteit speelt hierbij zeker een grote rol. Juist dáárom hebben wij als Jan! Foundation samen met de collega’s van Alex van de Haar de handen ineen geslagen, iemand zoals Karin, dáár doen we het uiteindelijk voor!" “We kijken vol trots terug op een mooie,  zonnige en sportieve dag, waarbij het doelbedrag van € 60.000,- voor de aanschaf van de aangepaste auto is gerealiseerd.”