Heuver grondverzetbandenboek is weer beschikbaar

-PERSBERICHT- Hét ultieme naslagwerk boordevol kennis en technische informatie
Heuver grondverzetbandenboek is weer beschikbaar

Als grootste speler binnen Europa op het gebied van grondverzetbanden wil Heuver haar kennis graag met haar klanten delen. Daarvoor heeft Heuver een grondverzetbandenboek ontwikkeld, dat als hét ultieme naslagwerk geldt voor dit specifieke segment. Dat veel klanten alle informatie over grondverzetbanden en -velgen in één handig en handzaam handboek op hun bureau willen hebben, blijkt wel uit de vele aanvragen die Heuver kreeg. Daardoor moest er een nieuwe druk komen van het boek, die inmiddels beschikbaar is. 

Alle technische bandeninformatie overzichtelijk gepresenteerd

“Het grondverzetbandenboek staat vol met alle relevante bandeninformatie voor de belangrijkste premium-merken en natuurlijk onze eigen huismerken zoals Aeolus en Barkley”, zegt Bert van ‘t Holt, Product Manager Grondverzetbanden bij Heuver. “Het is ons doel dat elke klant snel de juiste band vindt voor zijn situatie. Daarom zijn de banden gecategoriseerd op basis van het type machine, waarvoor deze geschikt zijn, waarmee alle informatie makkelijk vindbaar is. Van banden voor graders, wielladers en ondergrondse mijnbouwmachines, tot aan banden voor scrapers en knikgestuurde- en starre dumpers. Daarnaast zijn ook banden voor walsen en wegenbouwmachines, mobiele kranen, industrie- en havenmachines, mobiele graafmachines en MPT-banden in het boek opgenomen. Met dit complete overzicht kunnen onze klanten veel beter een vergelijking maken tussen de verschillende grondverzetbanden, welke via Heuver te verkrijgen zijn. Natuurlijk mag daarbij een speciaal hoofdstuk met daarin de bijbehorende velgen per merk en type voertuig niet ontbreken.”

Hi Score van klanten door kennisdeling

Naast het complete gamma aan grondverzetbanden en -velgen, deelt Heuver tevens veel algemene en specialistische kennis in het boek. Dat gaat over zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals de Load/Speed-Index, de TRA-code en de Star-rating en de rubbercompound van een band. Ook thema’s als TKPH en WCF worden daarbij behandeld, inclusief een zeer handige profielvergelijker

“Heuver is er trots op dat het delen van deze uitgebreide vakkennis leidt tot een uitstekende klanttevredenheid”, vertelt Bert van ’t Holt verder. “Het zegt heel veel dat onze klanten ons gemiddeld waarderen met een 8,7. Zij kunnen altijd bij ons terecht met vragen, maar wij verspreiden ook proactief informatie. Het delen van kennis maakt dan ook een belangrijk onderdeel uit van ons full-service-concept, waarbij wij onze klanten volledig willen ontzorgen. Zo hebben wij het grootste aanbod in nieuwe- en gebruikte grondverzetbanden binnen Europa, kunnen wij altijd de bijpassende velgen leveren, regelen wij de inruil en inname van banden, karkassen en velgen en kunnen wij de montage (eventueel op locatie) verzorgen. We krijgen daarbij veel positieve reacties van onze klanten en dáár doen we het uiteindelijk allemaal voor.”

Naar alle nieuwsberichten