Heuver breidt verder uit

- PERSBERICHT - Extra pand in Hardenberg wordt het nieuwe montagecentrum
Heuver breidt verder uit

Logistieke service is al jaren een speerpunt van Heuver. Zo kunnen klanten hun banden bijvoorbeeld laten monteren. Of het nu gaat om truck-, landbouw -of grondverzetbanden, waarbij ook montage op locatie mogelijk is. Op alle fronten, maar vooral op het logistieke servicedeel, is Heuver enorm gegroeid door deze succesvolle, klantgerichte aanpak. Binnenkort wordt daarom de service nog verder uitgebreid: er komt een gloednieuw Heuver Mounting Centre in een extra pand in Hardenberg.

Volledige ontzorging

Heuver ziet de uitbreiding als een logisch vervolg op haar dienstverlening. Naast het beste advies en de juiste band voor elke toepassing biedt het bedrijf klanten keuze uit een enorm assortiment in het magazijn van 57.000 m2. Met de montageservice is het duidelijk dat er meer dan alleen banden worden geboden; Heuver ontzorgt klanten volledig en heeft daarmee succes in de Europese markt. Vandaar de aanhoudende groei.

Meer dan 35.000 wielen gemonteerd

Directeur Bertus Heuver: “Als échte expert in banden verkopen we ze niet alleen, maar bieden we ook volop aanvullende service. We bieden onze klanten een full-service oplossing; bieden nieuwe- maar ook gebruikte banden aan, monteren deze desgewenst op wiel. Dit alles met een snelle levering, just in time, want stilstand kost geld. Dit is dan ook de meerwaarde die wij onze klanten kunnen bieden. De montage van wielen krijgt dan ook een steeds groter aandeel – niet alleen in de Benelux, maar in geheel Europa. Vandaar de keuze om ons ons eigen Heuver Mounting Centre op te zetten. Met de invulling van het extra pand kunnen we daar nu een volgende stap in zetten.”

“Steeds meer klanten, waaronder fabrikanten van machines in alle segmenten; truck-, trailer-, landbouw en grondverzet, weten ons te vinden. We hebben al jarenlange ervaring hiermee en hebben in het verleden al veel band/wielcombinaties gemonteerd voor grote nationale- en internationale fabrikanten in de markt. We hebben hier dan ook al ruime ervaring mee en kijken ernaar uit dit verder uit te kunnen breiden.”