Heuver bandengroothandel presenteert hét Heuver landbouwboek

Met gepaste trots introduceert Heuver Bandengroothandel hét Heuver landbouwboek! Twee keer per jaar verschijnt het landbouwboek bestaande uit een brutoprijslijst. Deze prijslijst wordt verstuurd naar alle landbouwmechanisatiebedrijven. Inmiddels heeft Heuver het boek uitgebreid naar hét Heuver landbouwboek!
Heuver bandengroothandel presenteert hét Heuver landbouwboek

Hét landbouwboek

“Naast het verdubbelen van onze opslagcapaciteit naar 24.000m2, hebben wij gemeend ook ons landbouwboek te moeten verbeteren, aldus Bertus Heuver, directeur Heuver bandengroothandel.” “Dit heeft geresulteerd in het uitgebreide en complete Heuver landbouwboek. Onze bruto prijslijst is omgetoverd tot een waar landbouwboek waarin naast de aller-scherpste prijzen ook de technische gegevens van al onze eigen merken terug zijn te vinden.” “Daarnaast is er een compleet gedeelte toegevoegd met alles wat u moét weten over de montage en het gebruik van landbouwbanden.”

Kortom u heeft echt niets anders meer nodig dan hét Heuver landbouwboek!

Uitbreiding merken

Naast onze reeds bekende eigen importmerken Semperit, Fulda, Altura, Eurogrip TVS en Jantsa is Heuver sinds 1 augustus jongstleden ook importeur van de topmerken Alliance en Carlisle. Alliance staat bekend om haar geavanceerde hightech banden in de segmenten variërend van landbouw- tot grondverzet- en MPT-banden. “Met dit nieuwe importeurschap zijn we in is Heuver staat de complete range van Alliance te leveren tegen de beste prijzen, meldt een trotse Bertus Heuver.” “Ook hebben we op veler verzoek hebben wij ons programma uitgebreid met een eigen importmerk gazonbanden, genaamd Carlisle. Carlisle Tire & Wheel Company, de bandenproducent uit de Verenigde Staten, heeft méér dan 90 jaar ervaring in de bandenwereld en dit is terug te zien in de hoge kwaliteit van haar gazonbanden. “Natuurlijk zijn wij ook de partner wanneer men op zoek is naar één van de bekende A-merken.” “Deze A-merken kopen wij wereldwijd in tegen de meest gunstige prijzen daar profiteert onze klant van!”

Over Heuver Bandengroothandel

Heuver Bandengroothandel is in 1966 gestart. Het bedrijf bestaat uit de onderdelen Heuver Bandengroothandel voor de professionele klant die op zoek is naar truck- en trailerbanden, EM- en industriebanden en landbouwbanden en uit 11 Profile Tyrecenter vestigingen voor zowel de zakelijke klant als voor de consument. Heuver heeft 214 mensen in dienst; sinds enkele jaren zijn er drie filialen in Roemenië, waar 35 mensen werken.

Naar alle nieuwsberichten