H.M. Verploegen kiest voor Aeolus

H.M. Verploegen vertelt over zijn ervaring met Aeolus: ''Eigenlijk had ik de overstap veel eerder moeten maken''.
H.M. Verploegen kiest voor Aeolus

H.M. Verploegen is een transportonderneming in de derde generatie, een écht familiebedrijf dus, dat sinds jaar en dag onderweg is voor haar klanten in binnen- en buitenland. Waar het werkgebied eerst regio Nijmegen was, is het nu de Benelux, (west) Duitsland en met name Frankrijk, met als specialisatie het groupage transport en de distributie ervan in bovengenoemde landen. Naast de hoofdvestiging in Wijchen heeft Verploegen nog twee vestigingen, één in Düsseldorf Duitsland en één in Lyon Frankrijk.

Daarnaast is Verploegen aangesloten bij het Franse vervoerdersnetwerk Tredunion en bij het fijnmazige distributienetwerk POLE, welke fijnmazige distributie uitvoert binnen de landsgrenzen van Frankrijk. Dat Verploegen veel waarde hecht aan de uitstraling van haar wagenpark is overduidelijk. Inmiddels rijden er 45 trekkende en 85 getrokken eenheden, allemaal in dezelfde bekende huisstijl gespoten. Een visitekaartje waar ook de chauffeurs erg trots op zijn.

De resultaten

Type:  Aeolus NEO Allroads T2 

Maat:  385/65R22.5 

Inzet:  Trailer, laatste as 

Kilometrage:  150.000 km

Henri Verploegen vertelt

“Ik liep totaal geen risico om Aeolus te proberen,
ik kreeg immers 2 jaar lang 100% garantie.
En wat blijkt? De kwaliteit van de banden is
evengoed als een premiummerk wat ik hiervoor
altijd had én ik rijd veel voordeliger. Eigenlijk
had ik de overstap al veel eerder moeten maken,
maar door de 2 jaar 100% garantie ben ik over
de streep getrokken. Ik blijf zeker Aeolus rijden”.

2 jaar lang 100% garantie

Met de Aeolus NEO serie heeft u topkwaliteit voor een concurrerende prijs. Een gegeven waar niet alleen u uw voordeel mee kunt doen, maar ook uw klanten. De kwaliteit van de Aeolus NEO serie is zó goed dat we dit nu durven te benadrukken met 2 jaar lang 100% garantie, de Aeolus Warranty. So dare us, en probeer onze NEO serie.

Dare us. Probeer onze NEO Serie.

Bekijk ons aanbod hier