Een nieuwe aanwinst voor het verkoopteam van Heuver in België

- PERSBERICHT - Jasper Bonhof (31) komt per direct het verkoopteam van Heuver in België versterken. Als Intern Accountmanager gaat hij zich met name richten op het verder uitbouwen van het klantenbestand in Wallonië. Dit geeft Bert Vreys, sinds 2016 actief bij Heuver als Accountmanager voor België, meer de ruimte om zich te focussen op de zakelijke relaties van Heuver in Vlaanderen.
Een nieuwe aanwinst voor het verkoopteam van Heuver in België

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jasper Bonhof al veel ervaring opgedaan in de bandenbranche. De afgelopen twee jaar was hij binnen Heuver als Verkoopmedewerker Binnendienst actief. Samen met een team van accountmanagers en andere binnendienst-medewerkers was hij daarbij verantwoordelijk voor de verkoop van truck-, grondverzet- en landbouwbanden en -velgen in geheel Frankrijk.

Jasper is blij met zijn nieuwe uitdaging, welke nu op hem staat te wachten: "Willen is kunnen! Dat is mijn eigen motto en ook dat van Heuver. Heuver, van oorsprong een familiebedrijf, is altijd op zoek naar de tevredenheid van haar klanten. Ik ben verheugd om deze functie te kunnen vervullen binnen België, met focus op Wallonië. Voor mij is de uitdaging om te luisteren en te zoeken naar kansen en oplossingen, om zo de samenwerking met onze huidige klanten te versterken en nieuwe relaties aan te gaan.”

De functie van Intern Accountmanager is binnen Heuver niet nieuw, echter binnen België is dit wel het geval. Vanuit Nederland zal Jasper met zijn kennis - zowel per telefoon als per e-mail - de huidige en potentiële klanten helpen bij al hun vragen en hen voorzien van passende offertes. Met zijn succesvol afgeronde opleiding ‘Franse Taal & Cultuur’ zal er daarbij geen sprake zijn van een taalbarrière. Zijn vakmanschap, in combinatie met de ondersteuning van Bert Vreys in het veld, sluit dan ook perfect aan bij de uitgebreide dienstverlening van Heuver, die een breed assortiment combineert met advies op maat.