Aeolus AE21: hét alternatief voor de all terrain-banden van gerenommeerde merken

- PERSBERICHT - De all terrain-band Aeolus AE21 heeft zich na zijn introductie begin 2019 al lang bewezen. Hij is speciaal ontworpen voor voertuigen die op verschillende ondergronden rijden en dat is aan alles te merken.
Aeolus AE21: hét alternatief voor de all terrain-banden van gerenommeerde merken

De gestutte schouderblokken zorgen voor extra bescherming aan de zijkant. Bovendien biedt hij een geoptimaliseerd profielontwerp en loopvlakelementen die betere tractie en meer gebruikersgemak bieden op wisselende terreinen met sneeuw, zand, modder én op de weg. Daardoor is de Aeolus AE21 hét kostenefficiëntie alternatief voor de all terrain-banden van gerenommeerde merken. Hij is beschikbaar bij Heuver in de volgende maten: 24R21, 14.00R20 en 16.00R20. Ervaar zelf waarom deze band de slogan ‘No matter what’ bewijst!

De voordelen van de Aeolus AE21:

  • Robuuste, flexibel inzetbare all terrain-band
  • Gestutte schouderblokken voor extra zijbescherming
  • Sterk radiaal karkas voor hoog rijcomfort
  • Uitgekiend profiel voor betere tractie
  • Toepassingsspecifieke loopvlakcompounds verlengen de levensduur

Betaalbare topkwaliteit

Jeroen Vos, Productmanager Aeolus, is trots op deze nieuwe band: “Het geoptimaliseerde profielontwerp met open schouders en offset loopvlakelementen, de uitstekende chipbestendigheid van de loopvlakcompounds, de langere levensduur van het loopvlak en het karkas, de bescherming op allerlei manieren… Met de Aeolus AE21 hebben we onszelf overtroffen. Hiermee kunnen we een zeer interessant alternatief bieden voor de all terrain-banden van gerenommeerde merken, die voor veel van onze klanten toch nog wel prijzig is. Daar zetten wij graag een betaalbaar alternatief van topkwaliteit tegenover.”

> Naar alle nieuwsberichten