Maxfield banden

Soms is er in de grondverzetmarkt wél behoefte aan kwaliteitsbanden, maar hoeven dit niet per se nieuwe banden te zijn. Dáár zetten wij ons huismerk Maxfield in!

Met Maxfield banden koppelen we de kwaliteit van hoogwaardige nieuwe banden aan de prijsvoordelen van gebruikte banden. Op basis van eersteklas gebruikte karkassen staat Maxfield garant voor een vernieuwde kwalitatieve topband. Bovendien is slechts 30% van de grondstoffen nodig in vergelijking tot de productie van een geheel nieuwe band. Wat bijdraagt aan een beter milieu!

Over Maxfield

Ruim 15 jaar heeft Heuver Bandengroothandel nu de eigen lijn Maxfield vernieuwde EM banden. In die periode heeft Maxfield een sterke reputatie van betrouwbaarheid gekoppeld aan hoge kwaliteit. Onder identieke omstandigheden garandeert Maxfield 80% looptijd ten opzichte van nieuwe banden. Ook is er volledige garantie op de vernieuwing en het door ons ingekochte karkas. Klanten kunnen ook de Maxfield-vernieuwing laten aanbrengen op eigen karkassen. Wij halen de karkassen op, laten ze vernieuwen en regelen het retourtransport. Kortom, hergebruik lóónt (aan meerdere kanten).
 

Leveringsprogramma & bestellen

Maxfield heeft negen profielen, in vele maten, geschikt voor diverse machines en applicaties. Maxfield is bij Heuver Bandengroothandel de naam die synoniem staat voor honderd procent kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact op