Krachtpatsers die het verschil maken

Barkley is het merk van high quality grondverzetbanden van vergelijkbare kwaliteit als de gerenommeerde merken. Centraal bij Barkley staat echter de betaalbaarheid. Met een uitgebalanceerd assortiment van de meest gangbare maten en profielen, zorgen wij dat onze klanten altijd een optimale keuze hebben.
Krachtpatsers die het verschil maken

Zorgen voor topkwaliteit

Al jarenlang zijn wij Europees topspeler in de markt van grondverzetbanden. Wij weten waar behoefte aan is. Daarbij neemt Barkley inmiddels een vooraanstaande plaats in. Het Chinese merk past perfect in ons algehele assortiment en past perfect bij ons. Als exclusief importeur voor Europa van dit sinds de introductie succesvolle merk, hebben wij een sterke band met fabrikant Barkley. Samen werken we doorlopend aan een moderne range grondverzetbanden. Geproduceerd met de grootst mogelijke zorg voor design, ontwikkeling en state-of-the-art.

Gevestigde orde

De banden sluiten naadloos aan op wettelijke eisen en wensen van de klant. Dankzij onze samenwerking en grootschalige inkoop, kunnen wij de scherpst mogelijke prijzen voor Barkley hanteren. Terwijl u zeker weet dat u topkwaliteit krijgt. In Europa maakt Barkley het verschil (‘Feel the Difference’) en is dé uitdager van de gevestigde orde.

Beste specificaties

Bijvoorbeeld met de BLB06+ en BLB07+ grondverzetbanden. Moderne banden, die voldoen aan hoge standaardnormen en alle belangrijke Europese labels bezitten. De banden hebben een verbreed loopvlak, waar gebruikers om vragen, en zijn geschikt voor zware omstandigheden; zoals onder andere voor wielladers en voor machines in groeves en ondergronds. Het zijn robuuste banden, die bestand zijn tegen veel draaiingen op grove ondergrond, wat veel wrijving betekent. Dankzij de uitgekiende rubbersamenstelling zijn de banden erg slijtvast en bieden veel stabiliteit. 

Feel the Difference

Barkley – dat in China behoort tot de grootste spelers – heeft al tientallen jaren volop ervaring met alle typen grondverzetbanden. Geen wonder dat het merk, gesteund door de expertise van Heuver als dé specialist, al in relatief korte tijd op de Europese markt uitblinkt en zeer populair is geworden.