Uw grondverzetbanden kant-en-klaar gemonteerd op velg

Door de exclusieve samenwerking die wij met Barkley hebben, kunt u erop rekenen dat u altijd méér service krijgt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kant-en-klaar gemonteerde grondverzetbanden op velg, als u dat wilt.
Uw grondverzetbanden kant-en-klaar gemonteerd op velg

Alles ter plekke geregeld

Wij hebben een standaard assortiment grondverzetvelgen beschikbaar. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat u voor de meest voorkomende velgen direct bij ons terechtkunt. Bovendien kunnen wij in onze werkplaats de banden al monteren op de velgen. Zo brengen we alles als complete set naar u toe. Ter plekke halen we de oude banden en velgen van de machine af, zetten de nieuwe set voor u op de machine en nemen de rest mee retour. U heeft er dus geen omkijken naar, wij ontzorgen u volledig. Zelfs de afvoer van de oude banden en velgen nemen wij voor onze rekening.

Velgen voor elke mogelijke machine

We hebben sinds kort een standaard assortiment velgen van Volvo en Caterpillar beschikbaar voor u. Naast deze standaard velgen kunnen we velgen laten maken voor elke willekeurige machine (Doosan, Case, Hitachi, enz.) in de door u gewenste kleur. De levertijd bedraagt dan 4 tot 5 weken na opdracht. Vraag ons dus gerust wat de mogelijkheden zijn voor de specifieke velg en kleur die u in gedachten heeft. Wij helpen u graag verder.

Bestel direct online!

Wilt u zeker weten dat u de juiste grondverzetband en -velg kiest voor uw machine en werkzaamheden? Onze experts helpen u graag verder. Samen met u zoeken zij de band en velg die het beste bij het voertuig passen. De kans is groot dat u in het assortiment van Barkley precies vindt wat u zoekt. Wilt u uw banden compleet met velg geleverd hebben, dan zorgen wij daarvoor! Ook leest u alles over grondverzetband op de grondverzet kennispagina.

Neem contact met ons op