Voordeel voor HHC-leden

Aangenaam, wij zijn Heuver

We gaan als familiebedrijf al even mee en hebben al meer dan 50 jaar ervaring opgebouwd. Met meer dan 340 medewerkers werken wij dagelijks aan de allerbeste kwaliteit. Ondanks dat we met een hele club zijn, houden wij de lijnen kort. Iedereen draagt zijn steentje bij in de organisatie, samen maken wij het waar.

Partners in performance

Bertus Heuver: "Het motto van ons familiebedrijf 'Our Drive to Succeed is Your Benefit' maakt dat we als Heuver dagelijks scherp zijn om onze klanten professioneel te verrassen. Dit alles op basis van het aangaan en behouden van duurzame relaties. Juist deze aanpak herkennen we in de performance van HHC. Daarom willen we graag een extra bijdrage leveren aan HHC. Vol trots stappen we dan ook in als hoofdsponsor per 2020/2021 bij de club waar vele van onze medewerkers en klanten een warme relatie mee onderhouden."

Om deze relatie nóg meer gestalte te geven, geven wij alle leden van HHC een korting van 20% op onderhoud en daar boven op profiteert u ook nog eens van onze andere speciale HHC-korting vouchers.

> Ontdek uw kortingskaart