Ecomega banden

Ecomega werd opgericht in 1980, in die tijd werd een gloednieuwe reeks van grondverzetbanden ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de veranderende vraag van de markt die steeds in ontwikkeling is. Ecomega produceert grondverzetbanden voor allerlei toepassingen en voor allerlei grondverzetvoertuigen.

In onze zoektocht naar nieuwe merken met een prijstechnisch en kwalitatief interessant leveringsprogramma, gebeurt het niet vaak dat we in Europa slagen. Bij het Italiaanse Ecomega lukte dat wel. Met Ecomega bieden wij onze klanten een verantwoorde keuze in industrie- en havenbanden. Wij leveren bijvoorbeeld de 18.00-33 band voor container handlers, reach stackers en straddle carriers. 

Ecomega is specialist in deze sectoren en biedt u – en dus ook uw klanten – de mogelijkheid een goed product voor de juiste prijs te kiezen. De komende jaren werkt Ecomega onvermoeid door aan het verder verdiepen van het aanbod.

Over Ecomega

Als Ecomega in 1980 wordt opgericht, is de markt voor grondverzetbanden volop in beweging. Het Italiaanse merk uit Ponte della Priula richt zich op de ontwikkeling en productie van technisch hoogwaardige banden die beantwoorden aan de meest diepgaande eisen per sector waarin men produceert. Het scala omvat banden in verschillende profielen en maten en voor meerdere toepassingsgebieden. Ecomega levert banden in standaardmaten, maar voor sommige markten ook zogeheten specials. Allemaal onder het motto ‘geen vraag zo gek of wij lossen het op’. 

Ecomega grondverzetbanden bevelen wij van harte aan. Het merk timmert hard aan de weg en zal in de nabije toekomst veel van zich laten horen. Een groot deel van het Ecomega assortiment hebben wij standaard opgenomen, maar afwijkende vragen kunnen wij met Ecomega ook oplossen.

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact op