Dunlop banden

De Dunlop vrachtwagenbanden onderscheiden zich door optimale prestaties op het gebied van handling, tractie, slijtage en remmen gedurende de hele levensduur.

Het gerenommeerde A-merk Dunlop produceert zowel truck- en trailerbanden in alle denkbare types en maten, als MPT-banden voor allerlei toepassingen. Bij Heuver bandengroothandel vindt u een ruime keuze aan types en maten Dunlop banden voor verschillende applicaties. Heuver staat voor een ruime keuze in banden van topkwaliteit.

De Dunlop vrachtwagenbanden onderscheiden zich door optimale prestaties op het gebied van handling, tractie, slijtage en remmen gedurende de hele levensduur.

Voor MPT, truck of trailer

Zowel voor vrachtwagenbanden, trailerbanden als Multi Purpose Tyres bent u bij Heuver aan het juiste adres. Dit is wat Dunlop onderscheidt van andere merken:

  • Truckbanden en trailerbanden: In dit segment onderscheidt Dunlop zich door een optimale prestatie op het gebied van remmen, tractie, handling en slijtage.
  • MPT-banden: In dit segment biedt Dunlop banden een zeer breed gamma aan banden met een hoog rijcomfort, optimale tractie en goede zelfreinigende eigenschappen.
     

Meer informatie en online bestellen

Bekijk alle Dunlop banden die Heuver in het assortiment heeft in onze webshop. Mocht u vragen hebben over welke band het meest geschikt is, neem dan contact op met onze deskundige medewerkers voor een passend advies.

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op