Athlete Wheels

Heuver is voor Europa exclusief importeur en distributeur van Athlete Wheels, het eigen merk stalen wielen. Dankzij een nauwe samenwerking met de fabriek, een uitvoerige inventarisatie van de markt en de wensen, bieden wij nu een wielenassortiment dat beantwoordt aan de laatste trends op de Europese markt. Het Athlete Wheels assortiment kent kwalitatief hoogwaardige stalen wielen voor vracht wagens en trailers.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Daarom ondergingen de Athlete Wheels alle testen conform TüV, ISO en een zoutneveltest (conform DIN EN ISO9227) door DEKRA.

Over Athlete Wheels

Athlete Wheels produceert jaarlijks meer dan 20 miljoen wielen in 500 verschillende uitvoeringen, onder andere toepasbaar op vrachtwagens en trailers. Voor de Europese markt heeft Heuver meer dan 70.000 wielen in de magazijnen in Hardenberg (Nederland) en Bayreuth (Duitsland) op voorraad. Het assortiment omvat inmiddels ook de maten 11.75-19.5 ET120 en 14.00-19.5 ET120 voor de nieuwste BPW Ecodisc-assen. Athlete Wheels en Heuver werken nauw samen om de nieuwste trends in kaart te brengen en hier de wielen bij te vervaardigen. 

Aanvullend bieden wij onze klanten een compleet servicepakket aan: bestelde truckbanden kunnen direct op Athlete wielen gemonteerd geleverd worden. Indien gewenst worden ze rechtstreeks naar de eindklant verstuurd. 

Bekijk hier ons aanbod Athlete wielen

Wilt u meer informatie over ons aanbod Athlete wielen of de meeste actuele prijzen? Neemt u dan contact op met de Truck-afdeling en wij helpen u graag verder!

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op