Athlete Wheels

Heuver is voor Europa exclusief importeur en distributeur van Athlete Wheels, het eigen merk stalen velgen. Dankzij een nauwe samenwerking met de fabriek, een uitvoerige inventarisatie van de markt en de wensen, bieden wij nu een velgenassortiment dat beantwoordt aan de laatste trends op de Europese markt. Het Athlete Wheels assortiment kent kwalitatief hoogwaardige stalen velgen voor vracht wagens en trailers.
Athlete Wheels

Stalen kwaliteitsvelgen voor vrachtwagens en trailers

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Daarom ondergingen de Athlete Wheels alle testen conform TüV, ISO en een zoutneveltest (conform DIN EN ISO9227) door DEKRA.

> Ervaar de kwaliteit van Athlete Wheels

Over Athlete Wheels

Athlete Wheels produceert jaarlijks meer dan 20 miljoen velgen in 500 verschillende uitvoeringen, onder andere toepasbaar op vrachtwagens en trailers. Voor de Europese markt heeft Heuver meer dan 70.000 velgen in de magazijnen in Hardenberg (Nederland) en Bayreuth (Duitsland) op voorraad. Het assortiment omvat inmiddels ook de maten 11.75-19.5 ET120 en 14.00-19.5 ET120 voor de nieuwste BPW Ecodisc-assen. Athlete Wheels en Heuver werken nauw samen om de nieuwste trends in kaart te brengen en hier de velgen bij te vervaardigen. 

Wilt u meer informatie over ons aanbod Athlete velgen of de meeste actuele prijzen? Neemt u dan contact op met de Truck-afdeling en wij helpen u graag verder!

 

Profiteer van € 10,- korting per velg bij een volle pallet

Wanneer u een volle pallet Athlete Wheels bestelt profiteert u van € 10,- korting per velg! Het aantal velgen per pallet kan verschillen per velgmaat.

Profiteer in maart 2022 van € 5,- extra korting per velg!

De afgelopen periode is beschikbaarheid één van de topprioriteiten van Heuver geweest, en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Onze Athlete Wheels zijn momenteel volop beschikbaar vanuit ons eigen magazijn. Naast de uitstekende beschikbaarheid kunnen we de Athlete staalvelgen bieden tegen een aantrekkelijke prijs!

In maart 2022 profiteert u van nog eens € 5,- korting per velg bij aankoop van twee pallets Athlete Wheels, bovenop de € 10,- korting per velg vanaf één pallet!

Complete service

Wanneer u banden bestelt, biedt Heuver u ook de mogelijkheid om ze meteen op velgen te laten monteren en als complete combinatie te leveren. Of wilt u ze direct laten afleveren bij uw klant? Ook dat kunnen we voor u regelen. Wij bieden u als klant een compleet servicepakket aan.

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op