Altura banden

Altura is een merk van Ceat, één van de grootste bandenproducenten van India. Ceat is opgericht in 1958 en is onderdeel van RPG Enterprises, één van de grootste handelshuizen in het land. Bij Ceat / Altura werken rond 6.000 mensen in 5 fabrieken (3 in India, 2 in Sri Lanka). Het merk is de grootste Indiase bandenexporteur en fabriceert jaarlijks ruim 10 miljoen banden. De Indiërs richten zich op alle typen banden, van landbouw-, EM-, truck- en personenwagenbanden. Met Altura leveren wij kwaliteitsbanden voor diverse toepassingen. Uit het veelomvattende programma voor hun thuis- en de wereldmarkt, leveren wij een selectie van landbouw- en grondverzetbanden.

Altura landbouwbanden

Altura staat bekend om haar sterke landbouwwagenbanden voor een interessante prijs. Al jarenlang wordt Altura rechtstreeks door ons vanuit de fabriek in India geïmporteerd. Met onze ervaring en kennis over het assortiment dat wij in huis hebben, zijn wij graag uw partner in business.

Zo hebben we onder andere diagonale kwaliteitsbanden voor landbouwwagens en industriële toepassingen leverbaar. De diagonale banden van Altura hebben een stevig nylon karkas, dat beschermt tegen beschadigingen van buitenaf.

Altura grondverzetbanden

Altura wordt exclusief door Heuver geïmporteerd. Wij richten ons op enkele secties uit het grondverzetbanden programma van Altura. Het assortiment bestaat uit diverse maten en profielen. Altura maakt diagonale kwaliteitsbanden, onder andere geschikt voor industriële applicaties, die dankzij het sterke nylon karkas tegen een stootje kunnen. Omdat we rechtstreeks en scherp inkopen bij de fabriek, kunnen wij Altura banden voor een concurrerende prijs aanbieden. 

Altura banden bestellen

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op