Barkley heeft ze (al): HL-banden!

Moderne trucks vragen om moderne banden. Nu voor trucks ‘Euro6’ leading is, moeten de banden daar vanzelfsprekend op zijn aangepast. Barkley draait daarin mee aan het front van de ontwikkelingen.

Verhoogd draagvermogen

Misschien stond u er (nog) niet bij stil, maar Barkley levert moderne banden. Zoals de HL-band, die een verhoogd draagvermogen (‘HL = high load’) heeft. Deze is geschikt voor de moderne trucks die voldoen aan de Euro6 norm. Deze zijn zwaarder – lees: hogere aslast - en dus moeten de banden daarop zijn afgestemd. Barkley is al zover met de BL203+ HL band!
Met de komst van de Euro-6 motoren, kregen trucks hogere last-indicaties op de vooras. Barkley speelt met de HL-band dus in op veranderende omstandigheden in de markt, met behoud van de bestaande hoge kwaliteit.

Standaard M+S-codering

De Barkley BL203+ HL is met de nieuwe High Load specificaties en de M+S-codering helemaal bij de tijd en voldoet aan de hoogste normen.
Zo wordt de BL203+ HL, in een zwaarbevochten marktsegment, een gewild alternatief met een zeer sterke prijs-/kwaliteitverhouding. De band is er in vier maten: 295/80R22.5, 315/60R22.5, 315/70R22.5 en 315/80R22.5.

Niet voor niets zeggen wij dat Barkley een echte uitdager van de markt is!

Breed loopvlak inbegrepen

Barkley werkt, als één van de top 3-spelers van Chinese bandenproducenten, samen met ons per segment hard om banden te ontwikkelen, die voldoen aan de nieuwste eisen. Zowel wettelijke eisen als die van klanten. Daarom heeft Barkley truckbanden in de nieuwe PLUS-serie (‘+’). Bij deze banden is het loopvlak verbreed. Daaronder ook de nieuwe, moderne Euro6-/HL-truckbanden. Niet voor niets zeggen wij dat Barkley een echte uitdager van de markt is!

Meer rendement

Met de upgrade naar een extra breed loopvlak levert de band nog meer rendement. Zowel voor de stuuras, de aandrijfas en voor trailerbanden. Terwijl de profielen en rubbersamenstelling als extra zorgen voor een maximaal profijt in het gebruik. Barkley heeft de band waar bij Europese gebruikers veel vraag naar is. Met een zeer scherpe prijs-/kwaliteitverhouding maakt Barkley het verschil.

Meer rendement