Barkley banden

Banden met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dat wilt u toch ook? Barkley helpt u met goede banden voor een zeer interessante prijs. Met een compleet aanbod van truck-, agri- en grondverzetbanden speelt Barkley in op uw wensen. De banden van Barkley, met een uitgebreide range maten en profielen, voldoen aan de eisen van de Europese markt. Ervaar het zelf!

Over Barkley

In Azië behoort Barkley tot de top 5 van de bandenproducenten. Barkley is een merk van Hopeway Holdings Ltd. en startte halverwege de jaren zeventig van de vorige eeuw in Weihai, gelegen aan de Gele Zee in het oosten van China. De jaarlijkse productie bedraagt circa 40 miljoen banden. Naast landbouw- en grondverzetbanden produceert Barkley truck- en personenwagenbanden (30 miljoen). Alle banden worden met hightech machines gefabriceerd (ISO9001) en zijn voorzien van alle belangrijke Europese labels.

Barkley is gecertificeerd door CCC, DOT, ECE, GCC, het EPA SmartWay programma, INMETRO en LATU voor hun producten. Daarnaast hebben zij de ISO9001 en TS16949 certificaten voor hun management gehaald en de ISO14001 en GB/T28001 certificaten voor hun milieubewustzijn en door de goede inzet van gezondheids- en veiligheidssystemen.

Bekijk hier alle banden van Barkley op onze website. Voor meer informatie over de maten en typen kunt u ook op de speciale Barkley website kijken: Barkleybanden.nl.

Barkley truckbanden

Met Barkley bieden we u een buitengewoon breed aanbod truckbanden voor nagenoeg iedere inzet. U kunt kiezen uit een brede selectie maten en profielen voor lichte en zware vrachtwagens en trailers – banden voor de stuur- aandrijf- en traileras. Kwaliteit voor een zeer rendabele prijs!

Voor meer informatie over de maten en typen van Barkley truckbanden kijkt u op de speciale Barkley website: www.barkleybanden.nl (selectie truck).

Barkley grondverzetbanden

Qua grondverzetbanden ligt onze focus op banden voor knikdumpers, shovels en wieldozers. Wij zijn ervan overtuigd dat we met de introductie van Barkley nu reeds een interessante lijn grondverzetbanden in huis hebben. Dat aanbod zal in de komende jaren steeds verder uitgebreid worden. 

Voor meer informatie over de maten en typen van Barkley grondverzetbanden kijkt u op de speciale Barkley website: barkleybanden.nl.

Barkley landbouwbanden

Voor de landbouwsector leveren we bij Barkley een compleet aanbod in de 65-, 70- en 85-serie. We blijven investeren in deze series met nieuwe maten en in de 85-serie met verbreding van het loopvlak. Precies zoals u het graag ziet.
Voor meer informatie over de maten en typen van Barkley landbouwbanden kijkt u op de speciale Barkley website: barkleybanden.nl.

Over Heuver

Registreren

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Neem contact met ons op