Goodyear banden

Goodyear is door hun jarenlange ervaring een gevestigde naam in de bandenwereld. Hun range aan soorten banden is enorm. Heuver bandengroothandel is de specialist in alle merken, soorten en maten banden voor landbouw, trucks, trailers en grondverzet.

Goodyear grondverzetbanden

Goodyear is de ultieme autoriteit als het gaat om zware grondverzetbanden. De karkassen van deze banden zijn ongeëvenaard en de hoge kwaliteit rubber voorkomt lekke banden. De banden van Goodyear zijn voorzien van duurzame compounds, wat ze uitermate geschikt maakt voor zware vrachten. Bovendien bieden ze een geweldige tractie. Goodyear levert grondverzetbanden voor alle inzetten in alle gangbare maten. Mocht u maat of type er niet bijstaan neemt u dan contact op met onze grondverzetafdeling.

Goodyear vrachtwagenbanden

Goodyear is één van de A-merken op het gebied van vrachtwagenbanden. Goodyear biedt een brede waaier van high performance vrachtwagen-, touringcar- en busbanden aan om te voldoen aan de eisen van de moderne transportdienstensector.

Voor landbouw, grondverzet en trucks

Landbouw: Voorbanden en achterbanden voor de tractor of landbouwwagenbanden, zowel in diagonaal als radiaal. Goodyear heeft een enorme ervaring in deze branche.

Trucks: Voor vrachtwagen, bus of touringcar bieden de banden van Goodyear een hoge performance en voldoen aan de strenge eisen van de transportdienstensector.

Grondverzet: De hoge kwaliteit rubber, geweldige tractie en duurzame compounds maken de banden van Goodyear de wereldwijde nummer 1 in grondverzetbanden.

Bekijk op deze website ons zeer uitgebreide assortiment banden van Goodyear en andere merken van uitstekende kwaliteit.

Over Heuver

Ons mag u alles vragen

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Neem contact met ons op