Alliance banden

De Alliance Tire Company is in 1950 opgericht in Hadera, Israel. Alliance heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van een brede range banden voor verschillende applicaties. In haar 230.000 m2 grote fabriek in Israel produceert Alliance jaarlijks voor ruim 200 miljoen dollar aan banden.

Alliance grondverzetbanden

Het gamma van Alliance is zeer compleet met een aanbod in L3, L4 en L5 profielen. Staat uw maat of type er niet bij? Neemt u dan contact op met onze grondverzetafdeling.

Alliance landbouwbanden

Al jaren zijn wij officieel importeur van Alliance in de Benelux, één van de meest vertrouwde merken binnen de landbouwsector. Het assortiment van Alliance is enorm uitgebreid en in ons leveringsprogramma hebben wij dan ook vele maten en profielen voor de meest uiteenlopende soorten machines direct voor u beschikbaar.

Assortiment
Of het nu mest-, zaai-, poot-, of oogsttijd is, u moet altijd snel de banden in huis kunnen hebben, die u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat we de juiste banden op het juiste moment in voldoende aantallen op voorraad hebben. Een aantal highlights uit het brede assortiment van Alliance zijn:

  • Radiale- en diagonale tractorbanden (FarmPro-serie); de beste tractie en zelfreiniging
  • Flotationbanden; voorkomen schade aan akkers door hoge laadcapaciteit bij een lage bandenspanning.
  • Banden met IF/VF-technologie; garanderen 20-40% minder bandenspanning bij dezelfde belasting.
  • Volumebanden (Agristar XL-lijn); ontworpen voor zware omstandigheden die vragen om een hoge mate van tractie.
  • Banden voor mobiele graafmachines; speciaal ontwikkeld om bij zware lasten en in moeilijke omstandigheden zo optimaal mogelijk te kunnen blijven presteren.

Natuurlijk leveren we ook alle andere denkbare categorieën. Wilt u meer informatie over Alliance? Wij weten welke band het meest geschikt is voor elk type voertuig en inzet en adviseren u er graag over. Oftewel; onze kennis is úw kracht. Doe er uw voordeel mee!

Over Heuver

Ons mag u alles vragen

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Neem contact met ons op