Service op locatie

Wij komen graag naar uw bedrijfslocatie voor het vervangen van banden. Zo bespaart u op dure chauffeursuren en hoeft een rustperiode van de chauffeur niet onderbroken te worden. Wij ontzorgen u waar mogelijk.
Service op locatie

De Profile Heuver service op locatie

Onze service op locatie werkt met mobiele eenheden die verschillende functies hebben. Allereerst fungeren ze als supersnelle pechservice. Staat u stil, dan helpen wij u ter plaatse. In de meeste gevallen bent u binnen twee uur weer op weg. Er is nog een andere mogelijkheid. U wilt een wagenparkcontrole, maar u kunt niet bij ons op de vestiging komen. In dat geval controleren we uw vloot graag bij u op locatie. We kijken bijvoorbeeld naar bandenspanning, slijtagebeelden en beschadigingen. Mochten er reparaties moeten worden uitgevoerd, kunnen we dit terplekke voor u uitvoeren.

Verbinding met onze vestigingen

Onze service units kunnen terugvallen op goede en moderne werkplaatsen. Dit maakt de dienstverlening van Profile uniek in de bandenmarkt. Er wordt intensief gebruik emaakt van de service op locatie door transportbedrijven.

Beschikbaarheid van de service op locatie

Profile Heuver beschikt over een groot aantal mobiele service units. Binnen enkele jaren is de mobiele service op locatie uitgegroeid tot een groot netwerk. We komen overal, wanneer u wilt.

Gebruik maken van de service op locatie

  • Met onze mobiele service bent u geen tijd kwijt aan het bezoek van een reguliere vestiging.
  • Eén telefoontje is voldoende: binnen korte tijd bent u weer op weg.
  • Rijdt uw voertuig niet meer, dan komen we op locatie.

Benieuwd geworden naar onze service op locatie?
 

Neem contact op