Montage op locatie

Wij helpen u graag met de kennis van zaken, maatwerk, de grootste voorraad en de scherpste prijzen. Wij bieden een full-service programma. Dat betekent dat we alles regelen, inclusief de velgen en montage op locatie. Omdat wij ook gebruikte banden innemen, is het mogelijk om een enkele band met een specifiek profiel en de juiste profieldiepte te leveren.
Montage op locatie

Ervaar wat wij als full-service partner voor u kunnen betekenen

Het leveren van nieuwe banden en velgen, demontage-, gebruikte- en vernieuwde banden, inruil en inname van banden, karkassen en velgen, montage op locatie, training op locatie en het beste advies.

Neem contact met ons op

Ontzorging van A tot Z in grondverzet

Als het gaat om grondverzetbanden, heeft u bij ons niet alleen de keuze uit het meest uitgebreide aanbod banden in Europa, maar daarnaast ontzorgen wij u écht van A tot Z. U kunt werkelijk voor alles bij ons terecht, van nieuwe- tot gebruikte banden, van het inruilen van banden tot montage en het beste advies. Daarbij durven wij te stellen, dat wij dé meest uitgebreide service bieden als het gaat om grondverzetbanden.

> Bekijk alles over ons grondverzet aanbod

Excellente service in de landbouw

Bij ons kunnen klanten vertrouwen op excellente service. Tot in het kleinste detail. Daar staan wij voor. Wij komen vanzelfsprekend ook met onze mobiele servicetruck bij klanten op locatie om banden te monteren en uit te lijnen. En natuurlijk met een 24-uurs Pechservice. Wij laten onze klanten niet staan.

> Bekijk alles over ons landbouw aanbod

100 procent uptime voor truck

Het is onze missie ervoor te zorgen dat een vrachtwagen altijd kan rijden en dus honderd procent uptime is. Door goed bandenmanagement, optimaal uitlijnen en balanceren, maar ook door regelmatig wagenparken van transportbedrijven te checken. Daarvoor hebben we mobiele service units die het hele land door gaan. Bovendien helpen we onze klanten door hun rij-data te analyseren, waarmee zij hun chauffeurs weer kunnen trainen. Door onze aanpak bespaart ieder transportbedrijf direct kosten.

> Bekijk alles over ons truck aanbod

Over Heuver

U mag ons alles vragen

Of u nu kiest voor een gerenommeerd A-merk of een uitstekend B-merk, bij Heuver vindt u altijd truckbanden van een hoge kwaliteit. Daarnaast profiteert u bij Heuver van meer dan 50 jaar ervaring in truckbanden! U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies voor de beste truckbanden voor u!

Neem contact met ons op