Bevri

Bevri is onderdeel van de Heuver Group en bestaat uit Bevri Wheels en Bevri Banden. Bevri Wheels heeft een moderne productielijn voor het vervaardigen van verschillende soorten velgen. Bevri Banden is leverancier van banden voor landbouwvoertuigen, vrachtauto’s en personenauto’s. Bevri specialiseert en excelleert in de landbouwbranche.
Bevri

Bevri Wheels

Bevri Wheels heeft een moderne productielijn voor het vervaardigen van o.a. industrie velgen, transport velgen en landbouw velgen. Alle velgen kunnen op maat worden gefabriceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast repareert het vakkundige team van Bevri Wheels beschadigde velgen. Bevri Wheels specialiseert zich in de landbouwbranche en biedt dan ook dè oplossing voor elke landbouwgerelateerde velg-aanvraag.

Ga naar Bevri Wheels >

Bevri Banden

Een bandenservicebedrijf in de breedste zin van het woord. Bevri Banden is leverancier van banden voor landbouwvoertuigen, vrachtauto’s en personenauto’s. Bevri Banden levert aan bedrijven en particulieren. Daarnaast kunt u een beroep doen op de pechservice, welke 24/7 bereikbaar is. Hoewel het zich breed inzet specialiseert ook Bevri Banden zich op de landbouwbranche. Zo helpt Bevri u met het kiezen van de beste band voor uw inzet en kan het zelfs landbouwbanden egaliseren, afruwen, reduceren of afronden.

Ga naar BEVRI Banden >

Contact

Neem rechtsreeks contact op met Bevri Wheels of Bevri Banden via +31 (0)88 404 88 10 of info@bevri.eu.

Neem contact op >