Vrachtwagenbanden van hoge kwaliteit!

Bent u op zoek naar vrachtwagenbanden? Bij Heuver Bandengroothandel bent u voor vrachtwagenbanden aan het juiste adres! In de transportwereld dient elke vrachtwagen vanzelfsprekend over de juiste banden te beschikken. Bij Heuver vindt u dan ook een compleet aanbod aan banden, wielen en onderdelen voor truck, trailers en grondverzet- en landbouwmachines. Met meer dan 45 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste bandenspecialisten van Europa.

Ons advies over vrachtwagenbanden

Kies voor vrachtwagenbanden die voor u het hoogste rendement opleveren! Elk voertuig en elke vorm van inzet heeft zijn specifieke eisen voor de te gebruiken vrachtwagenbanden.  De specialisten van Heuver kunnen hierbij adviseren. 

Het belang van goede vrachtwagen banden?

Of u nu kiest voor een gerenommeerd A-merk of een uitstekend B-merk, bij Heuver vindt u alleen vrachtwagen banden van een hoge kwaliteit. Door te kiezen voor goede vrachtwagenbanden kunt u aanzienlijk besparen op de brandstofkosten.

  • Deskundig en gedetailleerd advies voor de beste vrachtwagen banden
  • Scherpe prijzen door grootschalige inkoop
  • Meer dan 100 types vrachtwagenbanden van bekende merken

Meer weten over onze vrachtwagenbanden?

Als u zich nu registreert kunt u 24/7 in onze webshop terecht voor gedetailleerde informatie over het complete assortiment vrachtwagenbanden. Ook kunt u eenvoudig online bestellen. Neem gerust contact met ons op voor een vakkundig advies.

Bij Heuver bent u aan het juiste adres voor uw vrachtwagenbanden

Over Heuver

Registreren en contact

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Contact