Truckbanden Rotterdam: wij leveren snel!

U wilt dat uw truckbanden lang meegaan en een hoog rendement opleveren. Wij zorgen dat u de beste kilometerkostprijs realiseert. U kunt bij ons terecht voor alle truckbanden. Rotterdam en omgeving is voor ons een belangrijk afzetgebied, omdat hier natuurlijk veel transport plaatsvindt. Daarom leveren we altijd snel de juiste truckbanden voor elk voertuig en elke vorm van inzet. Door onze goede logistiek helpen we u snel aan de juiste banden. Onze specialisten kennen de specifieke eisen en bieden u graag advies. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste truckbandenspecialisten van Europa!

Kies voor kwaliteit en scherpe prijzen

Nieuwe banden voor vrachtwagens en trailers: wij hebben ze. U kiest altijd voor truckbanden van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. Precies zoals u ze wilt hebben voor uw vervoer van en naar de haven van Rotterdam. Wist u dat u met goede banden flink kunt besparen op de brandstofkosten? Profiteer ook van de voordelen van Heuver!

  • Deskundig en gedetailleerd advies over de beste banden voor uw situatie
  • Scherpe prijzen door grootschalige inkoop
  • Meer dan 1.000 types truckbanden van bekende merken

Bestel uw truckbanden direct online

Banden kopen? Meld u eenvoudig aan via het registratieformulier. Voldoet u aan de voorwaarden die wij stellen, dan krijg u 24/7 toegang tot onze webshop voor gedetailleerde informatie over het complete assortiment truckbanden. Ook online bestellen doet u hier heel eenvoudig. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vakkundig advies via +31 (0)523 850 850. Our Drive to Succeed is Your Benefit!