Triangle banden

Heuver is distributeur voor grondverzetbanden van Triangle in Europa, met uitzondering van UK en Italië. Met enige regelmaat krijgen wij vragen van klanten die zoeken naar een EM band die aan de normale dagelijkse eisen voldoet, maar niet in alle bereiken tot de uiterste specificaties is opgebouwd. Ofwel, eisen van duurzaamheid en van een brede keuzemogelijkheid zijn dan minder van invloed dan de meest uitgebreide range en de merkbekendheid met bijbehorende productkwalificaties.

Triangle is een goed alternatief van een groot bandenbedrijf, dat wereldwijd zijn banden in meer dan 150 landen op de markt brengt. Wij leveren Triangle banden onder andere voor knik dumpers, shovels en wieldozers.

Over Triangle

Triangle Tyre Co. Ltd. startte in 1976 in Wei Hai in de provincie Shandong aan de Chinese kust. Er werken 8.000 mensen en in 4 fabrieken worden ruim 25 miljoen banden geproduceerd; dit zijn vrachtwagen-, personenwagen- en grondverzetbanden. Triangle behoort met de huidige productie qua omvang tot de 10 grootste bandenproducenten in de wereld en bestudeert de mogelijkheden om de productie uit te breiden naar 40 miljoen banden. Onderzoek en ontwikkeling doet men in eigen huis en het totale programma omvat radiale en diagonale banden, die allemaal de belangrijke certificaten hebben. 

Heuver is één van de partners van Triangle om hun producten op een nog grotere schaal wereldwijd aan de man te brengen. Vooralsnog kiezen wij ervoor om ons te focussen op de grondverzetbanden van dit merk. In die sector bestaat bij u en de eindgebruikers veel behoefte aan een gedifferentieerde keuzeoptie.

Over Heuver

Registreren

Wilt u toegang tot onze webshop? Vraag hier uw account aan.

Vragen?
U krijgt van ons altijd een deskundig en gedetailleerd advies. Neem contact op met één van onze deskundige medewerkers via +31(0)523 850 850 of vul het contactformullier in.

Neem contact met ons op